Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

31/1/12

ΔΙΔΥΜΟΙ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 4ο οίκο (24/1-13/4)
Μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, οι ισορροπίες αρχίζουν να χαλούν. Αυτοί που μέχρι τώρα αρκούνταν να έχουν δεύτερο (ή και τρίτο) ρόλο, τώρα ζητούν αναδρομικά όσα τους ανήκουν, και αυτοί που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των στενών τους συγγενών δέχονται τα πυρά και τη συσσωρευμένη οργή των αδικημένων. Εσύ σε ποια από τις δύο ομάδες ανήκεις; Όπως και να έχει, η λύση σε μία τέτοια περίπτωση έρχεται όταν αρχίζει ο καθένας να σέβεται τον προσωπικό χώρο και χρόνο του άλλου, είτε αυτό σημαίνει ότι μαθαίνουμε να ζούμε όλοι μαζί ειρηνικά κάτω από την ίδια στέγη είτε κάποιος θα πρέπει να φύγει για να ανασάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Πάντως, μην δώσεις άλλη τροφή για συγκρούσεις και καυγάδες. Βρες άλλες διεξόδους για το θυμό σου, π.χ. ανακαίνιση ή επισκευές μέσα στο σπίτι.

Ανάδρομος Ερμής σε 11ο και 10ο οίκο (12/3-4/4)
Τα επαγγελματικά θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ειδικά αν έρθεις αντιμέτωπος με διαπραγματεύσεις, με υπογραφή συμβολαίου, με πιθανές μετακινήσεις ή με θέματα επιμόρφωσης. Όλα αυτά χρειάζονται δεύτερη και Τρίτη σκέψη προτού πάρεις μία οριστική απόφαση (που καλό είναι να την πάρεις μετά από αυτό το διάστημα). Επίσης, οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να εμφανίζουν μικρο-τριγμούς, αφού πιθανά υπονοούμενα ή κακές συνεννοήσεις ενδέχεται να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις. Να θυμάσαι ότι όταν αναλαμβάνεις μία υποχρέωση και δεσμεύεσαι απέναντι σε μία ομάδα ανθρώπων, πρώτον πρέπει να διευκρινίζεις και την παραμικρή της λεπτομέρεια, και δεύτερον πρέπει να την τηρείς.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) σε ορθή πορεία (4/4-14/5 και 27/6-7/8)
& Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στο ζώδιό σου (1ος οίκος)
& Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (15/5-26/6)
Προσωπικότητα και εμφάνιση απασχολούν την καθημερινότητά σου για αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει ότι βάζεις κάτι από το μικροσκόπιο τους προσωπικούς σου στόχους και προσπαθείς να βρεις ποια θα είναι η μελλοντική σου πορεία για το χρόνο που έρχεται. Μέσα σε όλη αυτή την αναμόχλευση δεν παύουν τα πισωγυρίσματα σε σχέσεις και η αναμέτρηση με πρόσωπα που σημαδεύουν (ή σημάδευσαν) τη ζωή σου. Θα αφήσεις λοιπόν τους άλλους να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τη ζωή ή θα προσπαθήσεις να βρεις τη δική σου θέση μέσα στο παιχνίδι; Η συμπεριφορά και η στάση σου αλλάζει και αυτό φαίνεται δεν θα μπορούσε να μην φανεί και στην εξωτερική σου εμφάνιση. Προσοχή σε εγωιστικές και ναρκισσιστικές τάσεις.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 7ο οίκο (4/6)
Είτε ο σύντροφός σου σε έχει φέρει προ αδιεξόδου είτε εσύ ο ίδιος βρίσκεσαι μπροστά σε μία διλημματική κατάσταση που όμως απαιτεί από σένα άμεσα μία απόφαση. Το επόμενο εξάμηνο είναι κρίσιμο, και θα σημάνει αλλαγές στις σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες. Μπορεί να κλείνει μία πόρτα, αλλά είναι απαραίτητο για να ανοίξει μία άλλη.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Μία σειρά από προκλήσεις ξεκινάει αυτή την περίοδο και στα επόμενα χρόνια θα έρθεις αντιμέτωπος με παρόμοιες καταστάσεις συνολικά επτά φορές. Μέσα σε αυτή την περίοδο λοιπόν θα πρέπει να βρεις τρόπο να ξεπεράσεις τα οποιαδήποτε εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σου και αφορούν τόσο τις σχέσεις σου με τους άλλους όσο και τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Έτσι, από τη μία αναλώνεσαι σε θέματα οικονομικής συνδιαχείρισης, χρεών και πιστώσεων, αλλά και συναισθηματικών εντάσεων, ενώ από την άλλη, νιώθεις ότι θέλεις να απεμπλακείς από εργασίες, ανθρώπους, κοινωνικές παρέες που σε πιέζουν ή που σε κρατούν πίσω στη ζωή σου. Δύσκολο, αλλά θα πρέπει να βρεις μία σολομώντεια λύση.

Ανάδρομος Ερμής σε 3ο οίκο (15/7-8/8)
Όλες οι αναποδιές έρχονται και κλείνουν όλους τους τρόπους επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Φίλοι που παίρνουν λάθος μηνύματα, υπολογιστές που χαλούν, αυτοκίνητα που μένουν στη μέση του δρόμου, δρομολόγια που αναβάλλονται, μέσα μαζικής μεταφοράς σε απεργία, όλα με καθυστερήσεις. Η λύση: ξεκίνα πάντα 2 ώρες νωρίτερα και έχε έτοιμο ένα σχέδιο Β.

Ηλιακή Έκλειψη στον 6ο οίκο (13/11)
Μία νέα αλλαγή, ένα φρέσκο αεράκι φυσάει μέσα στην καθημερινότητά σου. Νέες αρμοδιότητες στην εργασία, νέα δίαιτα, νέοι συνάδελφοι, νέο πρόγραμμα, νέο κατοικίδιο, ακόμα και οι αγγαρείες φαίνονται με άλλο μάτι πια.

Ανάδρομος Ερμής σε 7ο/6ο οίκο (6-25/11)
Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις αναφορικά με τις σχέσεις σου ή τις συνεργασίες σου. Το διάστημα αυτό αφορά την τακτοποίηση και αναθεώρηση των καθημερινών εκκρεμοτήτων και τη βελτίωση της επικοινωνίας με το σύντροφο και τους συναδέλφους σου. Ακόμα κι αν η πρόθεση των άλλων είναι να σε διαβάλλουν ή να σου αποδώσουν κακή πρόθεση, μην τους ικανοποιήσεις. Φέρσου πολιτισμένα και μοίρασε απλόχερα ευκαιρίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου