Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/2/12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 3ο οίκο (24/1-13/4)
Σου προσφέρεται μία αρκετά μεγάλη περίοδος για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν από την καθημερινότητα, τις μετακινήσεις σου, την εκπαίδευσή σου και την επικοινωνία σου. Με άλλα λόγια, βρίσκεσαι με ανθρώπους που όλο έλεγες ότι θα βρεθείτε και όλο το αναβάλλατε, κανονίζεις το σέρβις του αυτοκινήτου σου, εγγράφεσαι στο μεταπτυχιακό που ήθελες εδώ και καιρό να ξεκινήσεις, καταπιάνεσαι με το διάβασμα που είχε μείνει πίσω, διακόπτεις οποιαδήποτε πνευματική ενασχόληση που είχες βαρεθεί εδώ και καιρό. Τώρα πλέον πρέπει να επικεντρωθείς σε κάτι που θα σε βοηθήσει και μελλοντικά στη σταδιοδρομία σου. Προσπάθησε να διεκδικήσεις τη θέση σου και τα θέλω σου με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σε συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες, έστω κι αν αυτό φαντάζει απίθανο. Προσοχή σε μικροατυχήματα και αναποδιές κατά τις καθημερινές συναλλαγές και μετακινήσεις λόγω παρορμητικότητας και βιασύνης. Χαμένος χρόνος για το τίποτα.

Ανάδρομος Ερμής σε 10ο και 9ο οίκο (12/3-4/4)
Η πιθανότητα μετακινήσεων, σπουδών και ταξιδιών για επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς λόγους είναι μεγάλη καθ’ όλη αυτή την περίοδο. Αυτό που χρειάζεται όμως να κάνεις είναι να καταπολεμήσεις την οποιαδήποτε αναποφασιστικότητα με ενδελεχή συζήτηση και διερεύνηση των σχετικών αποφάσεων που θα πάρεις. Θέλεις να χρησιμοποιήσεις το 100% του πνευματικού σου δυναμικού χωρίς να σπαταλήσεις μέρος από αυτό σε πισωγυρίσματα ή σε λάθος αποφάσεις και συνεννοήσεις. Σχεδίασε καλά το όραμά σου έτσι ώστε να μπορέσεις να το υπερασπιστείς και να το επικοινωνήσεις και στους άλλους.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 12ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 12ο οίκο (15/5-26/6)
Το σώμα και το πνεύμα σου βάλλονται, καθώς μέχρι τώρα δεν φρόντισες να δημιουργήσεις ένα απόθεμα δυνάμεων που θα σου φανεί χρήσιμο σε περίπτωση υπερλειτουργίας και υπερφόρτωσης του «συστήματος». Όμως οι αντοχές έχουν και αυτές τα όριά τους, και τώρα καλείσαι να υποχωρήσεις από πράγματα που σε πίεζαν και να δώσεις χώρο και χρόνο στον εαυτό σου. Μέρος από αυτή την ανακούφιση θα την πετύχεις με τη συμμετοχή σου σε εθελοντικές δραστηριότητες ή μέσα από ανιδιοτελείς πράξεις αγάπης και συμπαράστασης σε ανθρώπους. Και αφού συμπονέσεις λίγο παραπάνω τους άλλους, συγχωρήσε και τον εαυτό σου, μην τον τιμωρείς με τύψεις και άφησε πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Άνθρωποι που έρχονται να σου υπενθυμίσουν υποθέσεις που εκκρεμούν, ζητούν απλά να βάλεις εσύ την τελεία και να προχωρήσεις παρακάτω.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 6ο οίκο (4/6)
Συνήθειες της καθημερινότητας και γνώριμα μονοπάτια ήρθε ο καιρός να αλλάξουν. Οι προβολείς στρέφονται στην εργασιακή σου ρουτίνα και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, οπότε για το επόμενο διάστημα θα ανακαλύψεις ότι γίνεται μία στροφή προς διαφορετικούς τρόπους εργασίας, διατροφής, διεκπεραίωσης των υποχρεώσεών σου, ακριβώς επειδή ο προηγούμενος τρόπος δεν είναι πλέον λειτουργικός. Μικροενοχλήσεις στο σώμα συμβαίνουν επειδή το καταπόνησες και απαιτεί και αυτό λίγη προσοχή.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Η πρώτη από τις επτά συνολικά φορές που θα βρεθείς αντιμέτωπος με μία έντονη πρόκληση, μία στιγμή δυσφορίας, μία διλημματική κατάσταση. Το μήνυμα αυτής της κατάστασης είναι ότι θα πρέπει να βρεις λειτουργικούς τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορέσεις να ελέγξεις τον εαυτό σου μέσα από μία έντονη σχέση ή μία συνεργασία και παράλληλα να αποδεσμευτείς από τη δημόσια εικόνα σου, από ρόλους που σου έχουν επιβάλλει άλλοι και από επαγγελματικούς περιορισμούς.

Ανάδρομος Ερμής σε 2ο οίκο (15/7-8/8)
Δεδομένου ότι αυτές οι μέρες θα είναι εκνευριστικά αφόρητες, καθώς θα προκύπτουν συνεχώς έκτακτα έξοδα, καθυστερήσεις και επιπλέον υποχρεώσεις, καλείσαι να μην «ανοίγεσαι» οικονομικά περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Είναι εποχή για έρευνα σχετικά με νέες αγορές, αλλά όχι για πράξεις. Εν τω μεταξύ, μπορείς να αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, έτσι ώστε αργότερα να είσαι σε θέση να αυξήσεις την εργασιακή σου αξία.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (8/8-6/9)
Μπορείς να ανασάνεις λίγο σε οικονομικό επίπεδο και να δεις τα πράγματα να πηγαίνουν λίγο καλύτερα σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη περίοδο. Έσοδα και οικονομική βοήθεια που περίμενες καταφθάνουν προκειμένου να σε στηρίξουν και να σε ηρεμήσουν. Θέλεις κι εσύ να σκεφτείς λίγο τον εαυτό σου, να απομακρυνθείς από συγκρούσεις και εκνευρισμούς, και τώρα είναι η περίοδος όπου θα κυνηγήσεις συνειδητά την ηρεμία σου. Όλοι και όλα βρίσκονται σε ένα time out και εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση.

Ηλιακή Έκλειψη στον 5ο οίκο (13/11)
Η ζωή μοιάζει να είναι και πάλι ευχάριστη και ανάλαφρη κι εσύ είσαι διατεθειμένος να μπεις σε αυτό το παιχνίδι και να συμπεριφερθείς ανέμελα είτε μέσω μίας νέας γνωριμίας που εξελίσσεται σε φλερτ, είτε μέσω κάποιας νέας δημιουργικής απασχόλησης ή ενός χόμπι. Όπως και να έχει, έχεις όλη την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να τραβήξεις τα βλέμματα και να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Ανάδρομος Ερμής σε 6ο/5ο οίκο (6-25/11)
Όσες υποχρεώσεις είχες αναβάλλει ‘για αργότερα’, ήρθε ο καιρός αυτού του ‘αργότερα’. Αγγαρείες και εργασίες ξεπηδούν και απαιτούν από σένα να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσο κι αν σου φαίνονται βαρετά όλα αυτά, είναι μέρος της καθημερινότητας και είναι επόμενο να μην σε διασκεδάζουν όσο θα ήθελες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου