Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

3/1/12

ΤΑΥΡΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Α')


Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ 



Δίας στον 1ο οίκο (μέχρι 11/6)
Αν τόσο καιρό δεν κουνήθηκες χιλιοστό από τη βολή σου, μάλλον τώρα πρέπει να αδράξεις τις τελευταίες ευκαιρίες για εξέλιξη στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο νέος κύκλος ανάπτυξης που ξεκινάει αφορά τομείς στη ζωή σου που οφείλεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω, που ονειρεύεσαι τον εαυτό σου μεγαλύτερο από ό,τι τον ήξερες μέχρι τώρα, που δίνεις μία ευκαιρία ακόμα και στις πιο κρυφές φιλοδοξίες σου. Παιδιά, ταξίδια, επαγγελματικές προτάσεις, σπουδές, αλλαγές σπιτιού/πόλης/χώρας είναι μέρος του παιχνιδιού.

Δίας στον 2ο οίκο (12/6-τέλος της χρονιάς)
Μπορεί το ταλέντο σου να αναγνωρίζεται πια, μπορεί να έχεις αποκατασταθεί οικονομικά, μπορεί να βρήκες και δεύτερη δουλειά, μπορεί να νιώθεις οικονομικά ασφαλής, αλλά θα είσαι αφελής αν, μέσα σε αυτή την οικονομική δίνη που βρισκόμαστε, ξεχαστείς και αρχίσεις να ζεις πάλι σαν βασιλιάς. Θυμήσου ότι ακόμα και ο βασιλιάς Μίδας κάποια στιγμή βρέθηκε σε αδιέξοδο λόγω «κακών» χειρισμών». Ναι, όντως, σήμερα έχουμε αύριο δεν έχουμε. Δεν θες όμως αυτό το «αύριο» να έρθει μία μέρα νωρίτερα, έτσι;

Κρόνος στον 6ο οίκο (μέχρι 5/10)
Εργοδότες και πελάτες σε πιέζουν με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Ή η εύρεση της εργασίας που επιθυμείς γίνεται όλο και πιο δύσκολη.  Ίσως ακολουθείς ένα πρόγραμμα αρκετά κουραστικό, τόσο που να σε καταπονεί ακόμα και σε σωματικό επίπεδο. Είναι εποχή για να τσεκάρεις τις αντοχές του σώματος και να μπεις σε μία ρουτίνα σωστής διατροφής, άσκησης και πειθαρχίας στην καθημερινότητά σου, για να μην επιβαρύνεις κι άλλο την υγεία σου. Τσεκ απ και εξετάσεις, και αυτά στο πρόγραμμα. Ναι, φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις σε αυτό το νέο πόστο που σε έβαλαν, αλλά με λίγη επιμονή και πολλή δουλειά, θα αξίζεις στο τέλος ένα δυνατό χειροκρότημα.

Κρόνος στον 7ο οίκο (από 6/10-τέλος της χρονιάς)
Στενές σχέσεις, γάμοι και συνεργασίες μπαίνουν σε ένα κύκλο δοκιμασίας, από τον οποίο θα βγουν σώες και αβλαβείς μόνο αυτές που υπόσχονται μακροημέρευση και ευημερία. Τώρα πια τα ζυγίσεις όλα: και την οικονομική βιωσιμότητα και ασφάλεια που σου παρέχει μία σχέση, και τα εχέγγυα για ένα σταθερό μέλλον, και το κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Αν τίποτα από αυτά δεν υφίσταται, τότε λυπάσαι, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις πιο πέρα. Αν πάλι είσαι σε σχέση ή συνεργασία που διαθέτει ένα ρεαλιστικό πλάνο για το μέλλον και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά, τότε προχωράς σε επισημοποίηση και δέσμευση. Προβλήματα, ναι, πάντα θα υπάρχουν. Τουλάχιστον όμως νιώθεις ότι τώρα όλα είναι λίγο πιο αντιμετωπίσιμα.

Πλούτωνας στον 9ο οίκο
Συνεχίζεις την οποιαδήποτε προσπάθεια έχεις ξεκινήσει να εμβαθύνεις στο γνωστικό αντικείμενο που σε ελκύει. Σπουδές ή πνευματικές αναζητήσεις σε κάνουν πιο ενημερωμένο γνώστη, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σου θέση είτε την ακαδημαϊκή σου επιμόρφωση. Μήπως όμως ανακαλύπτεις που και που ότι όχι απλά πιστεύεις σε μία θέση, αλλά φανατίζεσαι με αυτή; Μπορεί να χάνεις την πίστη σου στη θρησκεία ή στη φιλοσοφία ζωής που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Άνθρωποι που σε εισάγουν σε νέους τρόπους σκέψης, μπορεί να γίνουν «θεοί» σου και να τους ακολουθήσεις σε δρόμους ανεξερεύνητους. Όχι τυφλά όμως. Προσοχή.

Ποσειδώνας στον 11ο οίκο (από 4/2) 
Φιλίες και επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να δεις πίσω από τα προσωπεία των ανθρώπων τους πραγματικούς τους σκοπούς. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείς υπερβολικές προσδοκίες και «κατασκευάζεις» τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπεις στη θέση του εύκολου θύματος. Ναι, μπορεί κάποιοι από αυτούς να σε εξαπατήσουν. Μπορεί πάλι κι εσύ οικειοθελώς να θυσιάσεις κάποιες προσωπικές σου ανάγκες για να τους στηρίξεις. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να καταλάβεις που τελειώνει η φιλανθρωπία και που ξεκινάει η ψευδαίσθηση, προσπάθησέ το. Πέρα από αυτό, αρχίζεις και αναγνωρίζεις στον εαυτό σου μία τάση για κοινωνική προσφορά, φιλανθρωπικές δραστηριότητες και συμμετοχή σε ομάδες που προσφέρουν υποστήριξη στους χρήζοντες βοήθεια.

Ουρανός στον 12ο οίκο
Ό,τι συμπλέγματα, φόβους και ανασφάλειες έκρυβες καλά μέσα σου, τώρα νιώθεις ότι μπαίνουν στη ζωή σου άνθρωποι και καταστάσεις που φέρνουν όλα αυτά στην επιφάνεια. Θέλεις να ξέρεις την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια για τον εαυτό σου και γι’ αυτό είσαι έτοιμος να λύσεις ανεξήγητες υποθέσεις με ανθρώπους από το παρελθόν που εμφανίζονται απροσδόκητα στη ζωή σου. Κόντρες με οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και αυθεντίας στη ζωή μας είναι αναμενόμενες, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις πώς προκλήθηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου