Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

23/1/12

ΚΡΙΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 6ο οίκο (24/1-13/4)
Οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα αναλάβεις μέσα στην εργασιακή σου καθημερινότητα, να λάβεις υπόψη ότι η βιασύνη και ο παρορμητισμός μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Μην βιαστείς να πεις «ναι» σε προτάσεις και συμφωνίες που έχουν πολλά κενά ή ψιλά γράμματα, μην ψυχαναγκαστείς να ολοκληρώσεις κάποιο έργο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι μισή δουλειά και διπλή κούραση. Ειδικά το δεύτερο, θα επιβαρύνει την υγεία σου, οπότε κανόνισε και ένα τσεκ απ ή μία αναπροσαρμογή του διαιτολογίου σου.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου - 1ος οίκος (8/2 – 4/3)
Δώσε μεγάλη προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση γιατί όλα τα φώτα της σκηνής είναι στραμμένα πάνω σου. Νιώθεις πολύ ελκυστικός και γοητευτικός και μπορείς να πείσεις με τη χάρη και τη διπλωματία σου συντρόφους, φίλους, συγγενείς, διευθυντές, συναδέλφους. Σταματάς για λίγο την κατά μέτωπο αντιπαράθεση και βρίσκεις άλλους πιο χαριτωμένους τρόπους να πετύχεις αυτό που θέλεις, ενώ στο ρόλο του ισορροπιστή στις σχέσεις των άλλων παίρνεις βραβείο. Μπορείς μάλιστα να επιτύχεις και οικονομικά οφέλη αυτή την περίοδο και να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες ή αγορές.

Ανάδρομος Ερμής σε 1ο (στο ζώδιό σου) και 12ο οίκο (12/3-4/4)
Ενώ λίγες μέρες πριν ένιωθες ότι μπορείς να πεις αυτό που θέλεις και όλοι να σε θαυμάζουν για την εξυπνάδα και την ευφράδειά σου, αυτές τις μέρες κάτι δεν πάει καλά. Άλλο σκέφτεσαι και άλλο λες, ή, όπως πάντα, προτρέχεις. Δώσε χρόνο στις σκέψεις σου και ξέχασε για λίγο την ανέμελη πλευρά των σχέσεών σου. Νέα ξεκινήματα θέλουν επαναπροσδιορισμό και παλιές υποθέσεις ζητούν ολοκλήρωση. Ώρες ώρες η σιωπή χρειάζεται για να ηρεμεί το μυαλό και να μπαίνουν σε μία σειρά οι σκέψεις. Αν λάβεις μηνύματα από ανθρώπους που τους είχες εδώ και καιρό ξεχάσει, βεβαιώσου ότι δεν έχουν τίποτα καινούργιο να σου πουν και απομάκρυνέ τους κομψά και ευγενικά (αν μπορείς).

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 3ο οίκο
 & Αφροδίτη ανάδρομη στον 3ο οίκο (15/5-26/6)
Θέματα που αφορούν σπουδές, επικοινωνία και μετακινήσεις μπαίνουν σε μία τροχιά αλλαγών. Ταξίδια που φέρνουν εξελίξεις στα επαγγελματικά, γνωριμίες που μετατρέπονται σιγά σιγά σε δυνατές σχέσεις, επαφές που διαγράφονται από τη μνήμη του κινητού, σεμινάρια που υπόσχονται διεύρυνση των οριζόντων σου. Η αυτοπεποίθηση είναι πλέον θέμα μυαλού, γνώσεων, επικοινωνίας. Μάθε να λες αυτό που θέλεις αλλά και να ακούς αυτό που θέλουν να πουν οι άλλοι.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 9ο οίκο (4/6)  
Ένας κύκλος μακροπρόθεσμου σχεδιασμού ολοκληρώνεται σιγά σιγά. Ταξίδια και σπουδές έρχονται στη ζωή σου με σκοπό να σε στρέψουν το βλέμμα σου λίγο πιο μακριά από τα καθημερινά και τα τετριμμένα, στο μέλλον, στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε να δεις τον εαυτό σου σε 5-10 χρόνια και σύγκρινέ τον με το σήμερα. Τι βλέπεις;

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24/6, με επιρροή όλο τον Ιούνιο και Ιούλιο)
Η πρώτη από τις 7 φορές που θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να πρέπει να συγκεράσεις τους νέους προσωπικούς σου στόχους, την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία με την προσκόλλησή σου σε καριέρες και σχέσεις, την εμμονή σου για κτητικότητα και την εξάρτηση από αυθεντίες και «πρέπει». Σου μένουν άλλες έξι ζωές.

Ανάδρομος Ερμής σε 5ο οίκο (15/7-8/8)
Η διάθεση για κυνήγι και φλερτ είναι έντονη, το ίδιο και η δημιουργικότητα. Όμως μήπως ο τρόπος που μεταφέρεις το μήνυμά σου στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο είναι σαν μια βάρκα με τρύπιο πάτο; Η μη-λεκτική επικοινωνία θα σε βοηθήσει καλύτερα από τις λέξεις, ακόμα και στα πιο περίπλοκα νοήματα. Πριν βουλιάξεις κάθε ελπίδα σου για διασκέδαση και ξεγνοιασιά, βεβαιώσου ότι πράγματι ξέρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει και κυνήγησέ το.

Ηλιακή Έκλειψη στον 8ο οίκο (13/11)
Οτιδήποτε μπαίνει στη μέση του τραπεζιού και το μοιράζεσαι με τους άλλους είναι αυτό που θα λάβει νέες διαστάσεις. Χρήματα, συναισθήματα, προσωπικά αγαθά, ψυχολογικό απόθεμα. Όλα αυτά ζητούν από σένα να τα διαπραγματευτείς σωστά για να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους.

Ανάδρομος Ερμής σε 9ο/8ο οίκο (6-25/11)
Θέτεις όλη την πνευματική σου δραστηριότητα στις σπουδές αλλά και την έρευνα και τον οικονομικό σχεδιασμό. Αποκτάς μία νέα ματιά για το μέλλον και μάλιστα μέσα από την αμφισβήτηση της παλιάς. Ίσως βρεθείς μπροστά σε κάποιο ηθικό δίλημμα μέχρι να αποφασίσεις, αλλά είναι ώρα να πειραματιστείς σε νέες αλήθειες και όνειρα για το μέλλον. Προσοχή: πρώτα σχεδιασμός, όχι ακόμα αποφάσεις και δέσμευση. Μήπως οι γνώσεις που απέκτησες στο παρελθόν, ήρθε η ώρα να σου φανούν χρήσιμες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου