Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

29/1/12

ΤΑΥΡΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 5ο οίκο (24/1-13/4)
Δημιουργικότητα και ταλέντα διοχετεύονται σε λάθος διεξόδους ή δημιουργούν μεγάλες εσωτερικές εντάσεις. Απόφυγε συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτες. Βρες φυσικές διεξόδους να εκτονώσεις την περισσή σου ενέργεια και το θυμό σου, όπως αθλήματα και σπορ. Οι σχέσεις με τα παιδιά επίσης συναντούν εμπόδια στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (5/3-3/4)
Όση προσοχή, διασκέδαση, ξεκούραση, σου έλειψε το προηγούμενο διάστημα, είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να αναπληρώσεις. Απόλαυσε τα βλέμματα των άλλων πάνω σου, φρόντισε τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, διεκδίκησε χρήματα που τα αξίζεις και ψάξε για εκείνη τη δουλειά που είχες από καιρό βάλει στόχο. Λύσε τις όποιες διαφωνίες έχεις με τακτ και διπλωματία και επανάφερε την αρμονία στη ζωή σου.

Ανάδρομος Ερμής σε 12ο και 11ο οίκο (12/3-4/4)
Νιώθεις έντονη την ανάγκη για απομόνωση, καθώς οι γύρω σου δε σε καταλαβαίνουν και τα χάσματα που υπάρχουν στην επικοινωνία σας γίνονται όλο και περισσότερα. Ναι, είναι όντως περίοδος για διαλογισμό και αναθεώρηση. Μην υπογράψεις, μην συμφωνήσεις, μην δεσμευτείς, μην πιστέψεις σε θαύματα. Απόφυγε κοινωνικές έριδες και φιλικές συγκρούσεις.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 2ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 2ο οίκο (15/5-26/6)
Οικονομικές ευκαιρίες; Ή τάση για σπατάλη; Η τάση αυτών περιόδων είναι να εστιάσεις κυρίως στον τρόπο που διοχετεύεις τα οικονομικά σου αποθέματα ή πώς κερδίζεις τα προς το ζην. Αν καταβάλλεις διπλή προσπάθεια και κερδίζεις τα μισά από όσα σου αξίζουν, τότε πρέπει να αναπροσαρμόσεις τον τρόπο που προωθείς τα ταλέντα σου. Αν όσα κερδίζεις το πρωί έχουν εξανεμιστεί μέχρι το βράδυ, τότε πάλι πρέπει να δεις αν όλα αυτά για τα οποία ξοδεύεις έχουν κάποια αξία πρακτική.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 8ο οίκο (4/6)
Οι δεσμοί μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται τις ζωές τους κλυδωνίζονται όταν ανάμεσά τους μπαίνουν οικονομικές δυσκολίες, «κατηγορώ» για λανθασμένους χειρισμούς και αγώνας για οικονομική επιβίωση. Ναι, είναι μία δύσκολη περίοδος που αφορά οικονομικά χρέη, υπόλοιπα, δάνεια και υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Η πρώτη από τις 7 φορές που θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να πρέπει να συγκεράσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και αποκοπή από τις αυθεντίες με την προσκόλλησή σου σε «πιστεύω» και γνώσεις που σε κρατάνε πίσω στο παρελθόν. Σου μένουν άλλες έξι ζωές.


Ανάδρομος Ερμής σε 4ο οίκο (15/7-8/8)
Παρά τη έντονη διάθεση για αλλαγή σπιτιού, κατοικίας, συζητήσεις με μέλη της οικογένειας και ξεκαθαρίσματα, αυτή η περίοδος ενδείκνυται μόνο για σκέψη και αναθεώρηση και φυσικά καμία βιαστική απόφαση. Για να μην πας σε ένα σπίτι που μετά θα το σιχαίνεσαι και για να μην πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις, κάνε υπομονή. Και διαλογισμό.

Ηλιακή Έκλειψη στον 7ο οίκο (13/11)
Είτε μιλάμε για νέα σχέση είτε για μία νέα προοπτική στην υπάρχουσα σχέση σου, νιώθεις ότι ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινάει και αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, όπου νέοι άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και σου παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για τη εργασιακή σου ανέλιξη.

Ανάδρομος Ερμής σε 8ο/7ο οίκο (6-25/11)
Πολλά ερωτηματικά ξετρυπώνουν μέσα στις σχέσεις σου και όσο δύσκολο σου φαίνεται να μένεις μετέωρος και αναποφάσιστος άλλο τόσο είναι αναπόφευκτο κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο. Καλύτερα να ερευνήσεις διεξοδικά μία κατάσταση, μία σχέση, μία συνεργασία, μία οικονομική συναλλαγή παρά να ενδώσεις σε κάτι αβέβαιο. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά όλα αυτά που ζητάς από τους άλλους, τουλάχιστον απέφυγε τις συγκρούσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου