Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Αιγόκερως - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους φιλόδοξους Αιγόκερους μας που δεν κουράζονται ποτέ να κυνηγούν τους στόχους τους! Είθε η νέα χρόνια να σας φέρει αναγνώριση των προσπαθειών σας, χρήμα, κύρος και δόξα!

Ο μήνας αρχίζει με… ανατροπές. Ήλιος και Ερμής συναντούν διαδοχικά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και αλλάζουν για άλλη μια φορά το σκηνικό της προσωπικής σου ζωής. «Μα πόσες φορές θα αλλάξει αυτό το σκηνικό;…». Όσες χρειαστεί για να καταλάβεις ότι οι επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα στη ζωή σου δεν είναι αυτές που αρμόζουν στα δικά σου κριτήρια. Ή για να το πούμε και αλλιώς: τα κριτήρια που έχεις θέσει στη ζωή σου δεν ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να είναι στη ζωή σου. Ναι, Εσύ και ο/η Άλλος/-η αναπροσαρμόζετε τις ισορροπίες σας, αλλά είτε το θέλεις είτε όχι, το παιχνίδι παίζεται όλο στην έδρα σου.  

Συνεχίζει με… νέα δεδομένα στις σχέσεις σου. Σύντροφος και συνεργάτες γίνονται κινούμενοι στόχοι μετά από τη Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου στις 11/1. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και κάθε διαφορά θα πρέπει να λυθεί χωρίς να σπάσει το σκοινί. Ναι, μιλάμε για λύσιμο σχέσεων που δεν λειτουργούν πια και για δημιουργία νέων πιο δυνατών. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8/1 και για το λόγο αυτό νιώθεις πιο σίγουρος ότι η επόμενη επιλογή σου και στόχος σου θα είναι πιο κοντά στις πραγματικές σου επιθυμίες. Ένας Αιγόκερως δεν φοβάται όταν κάτι τελειώνει γιατί έχει ήδη αρχίζει να χτίζει αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Και αυτή η ιδιότητά σου φανερώνει και το ίδιο το μεγαλείο της ακλόνητης φύσης σου.

Και τελειώνει με…  ένα κύμα έντονης κινητικότητας στα οικονομικά σου. Είτε είναι επιπλέον έξοδα είτε αναπάντεχα έσοδα, το θέμα είναι ότι θα προσφέρουν ανακούφιση στην καθημερινότητά σου και την εργασία σου και θα νιώσεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες σου κάπως πιο εύκολα. Είναι Άρης, Ήλιος και Ερμής σε ευνοϊκή όψη με τον Δία (που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 30/1), που σε βοηθούν να κυνηγήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες και να χτυπήσεις πόρτες που μέχρι τώρα δεν τολμούσες. Φυσικά και έχεις τα προσόντα να αρέσεις και να σε θέλουν οι άλλοι για συνεργάτη τους, φτάνει να δώσεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα να σκεφτεί εναλλακτικά και χωρίς δεσμεύσεις. Η Πανσέληνος στις 27/1 στο Λέοντα φέρνει αναταραχή στην κοινή σου ζωή με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε ό,τι μοιράζεσαι μαζί τους. Ναι, τα οικονομικά είναι ένα από αυτά, και χρειάζονται διευθέτηση, αλλά εσύ είσαι Δάσκαλος σε τέτοια θέματα. Όμως, στα ζητήματα καρδιάς είναι που θα χρειαστείς όχι μόνο ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και ενισχυτική διδασκαλία.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου