Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Σκορπιός - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους ερωτικούς Σκορπιούς μας που δίνουν και την ψυχή τους για έναν μεγάλο έρωτα! Είθε η νέα χρόνια να είναι γεμάτη Πάθος, Δύναμη, Έρωτα και μια δυνατή Σχέση!

Ο μήνας αρχίζει με… αυτοπεποίθηση. Ναι, αυτά τα καταστροφικά σενάρια που ακούστηκαν ή τα άλλα που πρόκειται να ακουστούν, εσύ τα έχεις για πρωινό, αφού περισσότερο από το τέλος του κόσμου σε φοβίζει το τέλος των χρημάτων σου. Φυσικά και πρέπει να έχεις και να κατέχεις για να μπορείς να νιώθεις ασφάλεια, και αυτός ο μήνας ξεκινάει ευοίωνα αφού η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθάει να βρεις 1) ταλέντα που σου αποφέρουν έσοδα, 2) τόλμη για να αναζητήσεις νέες οικονομικές πηγές και συνεργασίες, και 3) διπλωματία για να πετύχεις έξυπνες και συμφέρουσες αγορές. Ακόμα κι αν ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε γεμίζει με αμφιβολίες για την πιο μικροσκοπική σου κίνηση, με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα στον 3ο οίκο σου, το στενό σου περιβάλλον σου εγγυάται ότι έχει τη δύναμη να σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου για όσο καιρό θα κλυδωνίζεσαι. Φίλοι και συγγενείς νιώθεις ότι σε πιέζουν, αλλά στην πραγματικότητα σε ωθούν να αλλάξεις τρόπο σκέψης και ζωής, αφού οι μέχρι τώρα επιλογές σου δεν σε ικανοποιούν. Και το ξέρεις.

Συνεχίζει με… αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν. Η Αφροδίτη (8/1) και η Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μέσα στην οποία δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες και αναβολές, μόνο την ωμή αλήθεια. Και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για τα επαγγελματικά σου και το μέλλον σου, που δηλώνουν ότι δεν θα αφήσεις τις εξελίξεις να σε ορίζουν, αλλά ότι θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Μετακινήσεις, σπουδές, σεμινάρια, αλλαγή εργασίας, νέες προτάσεις, παλιές εμμονές, όλα πρέπει να διευθετηθούν με πλάνο και οργάνωση. Ναι, ο τρόπος σκέψης σου πρέπει να γίνει πιο διεκπεραιωτικός και ψυχρός πια, αλλά μόνο έτσι η επικοινωνία και οι συναλλαγές σου θα γίνουν πιο εποικοδομητικές.

Και τελειώνει με…  Πανσέληνο στο Λέοντα (27/1), όπου αναρωτιέσαι αν επαγγελματικά βρίσκεσαι εκεί που αξίζεις/ανήκεις/ επιθυμείς, ή εκεί που οι άλλοι σε έχουν τοποθετήσει με βάση τα δικά τους κριτήρια. Ακόμα κι αν δεν χρειαστεί να τελειώσει μία συνεργασία ή μία σχέση, τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική σου ζωή έχουν ανάγκες επείγουσες: σε χρόνο, σε χρήμα, σε υποστήριξη, σε προσπάθεια. Ευτυχώς, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους (30/1) και σου παρέχει ένα πολύ σημαντικό στήριγμα: έναν άνθρωπο που σε νιώθει και σε καταλαβαίνει και μπορεί να μοιραστεί μαζί σου οτιδήποτε σε καταβάλλει. Μην αρχίσεις τις δυσπιστίες και τους εγωισμούς. Βάλε την κοινή σας ζωή σε προτεραιότητα. Και μετά όλα τ’ άλλα.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου