Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Τοξότης - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους περιπετειώδεις Τοξότες μας που μας δείχνουν πάντα το Δάσος, ενώ εμείς έχουμε κολλήσει στο Δέντρο! Είθε η νέα χρόνια να ανταμείψει την αισιοδοξία σας με ακόμα περισσότερες επιτυχίες κι ένα ακόμα μεγαλύτερο όραμα!

Ο μήνας αρχίζει με… την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για λίγες μέρες, που όμως φτάνουν για να σε κάνουν να πιστέψεις ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ναι, λάμπεις από ξεγνοιασιά και αυτοπεποίθηση και δεν θα αφήσεις κανέναν να σε φορτώσει με τις έγνοιες και τις ανησυχίες του. Το μέλλον είναι εκεί και σε περιμένει να το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Πλούτωνα στον οίκο των οικονομικών σου σπρώχνει κάπως τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση εκείνη που θα σε κάνει να γίνει ακόμα πιο σχολαστικός και προσεκτικός με τα έσοδά σου. Φυσικά και πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα χρήματα που έχεις, να εκτιμήσεις με συμφέροντα τρόπο τις επαγγελματικές/ οικονομικές προτάσεις που σου γίνονται και να αποφύγεις σπατάλες που θα σε ζημιώσουν. Αντίθετα, αν κρίνεις ότι μία αγορά, μία επένδυση, μία αλλαγή θα σου δώσουν περισσότερες επιλογές και άνεση, τότε κυνήγησέ τη.

Συνεχίζει με… την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω και να συναντά σε σύνοδο (και αυτή) τον Πλούτωνα. Η εργασία και οι απολαβές από αυτήν αποκτούν τώρα πια ζωτική σημασία για σένα. Τα χρήματα αποτελούν σημαντικό παράγοντα για σένα γιατί από αυτά εξαρτάται η προσωπική σου ακεραιότητα και ασφάλεια, αλλά και η προσωπική σου αίσθηση αυτάρκειας. Αν χρειαστεί να βρεις μία άλλη εργασία που να σε καλύπτει περισσότερο, θα το κάνεις, και αυτό το μήνα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το πετύχεις. Μην ξεχνάς την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (στις 11/1) που δίνει την ευκαιρία σε κάτι καινούργιο να ξεκινήσει, σε κάτι που αφορά την καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων σου και των δεξιοτήτων σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι ‘πολυτεχνίτης΄, έχεις πολλές πιθανότητες να ξεθάψεις από το σεντούκι σου ικανότητες που θεωρούσες άχρηστες, που όμως τώρα θα σε κάνουν περιζήτητο συνεργάτη.

Και τελειώνει με…  ευκαιρίες και γνωριμίες. Όταν ο Άρης, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο συναντούν με ευνοϊκή όψη τον Δία στους Διδύμους (ο οποίος γυρίζει σε ορθή πορεία στις 30/1), το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό. Οι κοινωνικές σου επαφές πολλαπλασιάζονται με αστραπιαίους ρυθμούς, οι ευκαιρίες για ταξίδια, εκπαίδευση και συνεργασίες διαδέχονται η μία την άλλη και κάπου εκεί ανάμεσά τους ο έρωτας καραδοκεί. Αν δεν φερθείς με άπληστο τρόπο, ο μήνας θα λήξει υπέρ σου και με διαφορά. Κι αν με την Πανσέληνο στο Λέοντα (στις 27/1) νιώσεις απογοήτευση για τα όνειρα που δεν έχεις εκπληρώσει ακόμα, μην το βάλεις κάτω. Η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται. Και βρίθει ευκαιριών.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου