Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Παρθένος - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους πρακτικούς Παρθένους μας που δεν κουράζονται ποτέ να φλερτάρουν με την τελειότητα! Είθε η νέα χρόνια να σας κάνει ακόμα πιο οργανωτικούς για να βοηθήσετε κι εμάς τους υπόλοιπους να οργανώσουμε το χάος στις ζωές μας!

Ο μήνας αρχίζει με… ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μεταφέρεις τη θετική σου ενέργεια στις προσωπικές σου σχέσεις και έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις λύσεις και διεξόδους ακόμα και για τους πιο δύσπιστους. Το μυαλό σου είναι στο μέλλον κι εκεί είναι όλα όμορφα σχεδιασμένα και τακτοποιημένα, και νιώθεις καλά όταν μπορείς να μοιράζεσαι αυτά τα όνειρά σου με ανθρώπους που σε αγαπούν. Και ερχόμαστε στο ψητό. Με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα σε σύνοδο τις πρώτες μέρες του μήνα, ο έρωτας συνεχίζει να παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Κι ενώ τον προηγούμενο μήνα σε ωθούσε σε πράξεις, τώρα το παιχνίδι παίζεται σε δηλώσεις και λόγια που μέσα σε μία φράση περικλείουν μία εγκυκλοπαίδεια συναισθημάτων. Φυσικά και θα ήθελες να εξαφανιστείς από προσώπου γης με τον/την αγαπημένο/-η σου, αλλά αυτό είναι ο επόμενος στόχος. Τώρα είσαι στη φάση της διεκδίκησης, του πάθους, της αναμονής, της δυσπιστίας, της δοκιμασίας. Απόλαυσέ το, γιατί είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού.

Συνεχίζει με… ακόμα περισσότερο φλερτ. Με την Αφροδίτη (στις 8/1) και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω οι συναισθηματικές σου σχέσεις γίνονται ένα ρίσκο που αντέχεις να πάρεις και είσαι διατεθειμένος/-η να ποντάρεις όλες σου τις μάρκες σε έναν μόνο αριθμό. Φυσικά όλο αυτό αφορά μία πολύ ζωτική σου ανάγκη που έχεις εδώ και καιρό: την ανάγκη να δημιουργήσεις και να εκφραστείς, να νιώσεις μοναδικός και αναντικατάστατος στη ζωή των ανθρώπων που θεωρείς σημαντικούς για σένα. (Παρεμπιπτόντως, κι ένα παιδί μπορεί να σε κάνει να νιώσεις έτσι, μήπως να το σκεφτείς;) Αν η δουλειά σου μπορεί να σου ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη, είναι και αυτό κάτι πολύ θεμιτό. Νιώσε μέσα από τις επαγγελματικές σου ασχολίες ή τα χόμπι σου ότι παράγεις κάτι χρήσιμο και ότι εκφράζεις τα ταλέντα σου, ότι αναγνωρίζεται η αξία σου και ότι δημιουργείς κάτι όμορφο.

Και τελειώνει με… εργασία και χαρά. Ο Δίας από το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου γυρίζει σε ορθή πορεία στις 30/1 και βάζει πάλι μπρος στις μηχανές της καριέρας σου. Ναι, έχεις σκοπό να πας μακριά και να φτάσεις ψηλά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσεις με μία συνεργασία ή ένα αντικείμενο που δεν σου ταίριαζε και θα ξεκινήσεις με κάτι που σε εκφράζει περισσότερο. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες αρχίζουν δειλά δειλά να εμφανίζονται και το μόνο που ζητούν από σένα είναι να δεχτείς τις προκλήσεις όποιες κι αν είναι. Μπορεί αυτό να σημαίνει μία νέα εκπαίδευση ή μία μετακίνηση σε ένα διαφορετικό μέρος, δεδομένου ότι Ήλιος, Άρης και Ερμής απεχθάνονται τη στασιμότητα και βρίσκονται ήδη στον οίκο της εργασίας και της καθημερινότητάς σου. Μια τελευταία συμβουλή: με την Πανσέληνο στο Λέοντα (27/1) μην αμελήσεις το σώμα σου και μην παρερμηνεύσεις τις αντοχές σου (σωματικές και ψυχικές). Είναι κρίμα να χάσεις τα καλύτερα επειδή απλώς κουράστηκες. 


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου