Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Κριός - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους δυναμικούς Κριούς μας που σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους! Είθε η νέα χρόνια να είναι τόσο φλογερή όσο το ταμπεραμέντο σας!

Ο μήνας αρχίζει με… τόνους ενέργειας! Τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα τη διαδέχεται η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, και όλα αυτά στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι οι πράξεις και τα λόγια σου έχουν βάθος, ισχύ και δύναμη. Κάθε αμφιβολία στα επαγγελματικά σου αντικαθίσταται από ένα στιβαρό και γερό πλάνο δράσης: εργάζεσαι, επιμορφώνεσαι, σκέφτεσαι, δικτυώνεσαι, κινείσαι στρατηγικά πια. Καμία στασιμότητα πλέον, μόνο κίνηση. Άλλωστε, νιώθεις ότι έχεις το απαραίτητο εκτόπισμα προκειμένου να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να αναγνωριστείς από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Και με τον Άρη στον Υδροχόο είσαι τόσο έτοιμος να πολεμήσεις για τα πιστεύω σου, που όποιος μπει στο δρόμο σου για να σε εμποδίσει, μετά από λίγο βρίσκεται να σε ακολουθεί μαγεμένος.

Συνεχίζει με… μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (11/1). Ναι, οι στόχοι συνεχίζονται. Δεν υπάρχει ήττα, υπάρχουν μόνο μαθήματα ζωής. Δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχει εμπειρία. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις τη δύναμή σου και να την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Κανείς δεν μπορεί να σε πείσει πια ότι είσαι εξάρτημα μίας μηχανής. Είσαι η ίδια η μηχανή και το επαγγελματικό σου μέλλον σου ανήκει. Η Αφροδίτη μπαίνει κι αυτή στο χορό. Είναι ήδη στον Αιγόκερω και συναντά (και αυτή σε σύνοδο) τον Πλούτωνα: οι επιθυμίες που συνιστούσαν την δημόσια εικόνα σου εξετάζονται τώρα εκ βαθέων. Φυσικά και πρέπει να αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική σου ζωή. Φυσικά και πρέπει να προχωρήσεις τις σχέσεις σου ένα βήμα παρακάτω. Όμως τώρα η αυτοπεποίθησή σου, ένας έρωτας δυνατός, ένας αξιόπιστος συνεργάτης, είναι τα εχέγγυά σου πως ό,τι αλλάξει, θα είναι προς το καλύτερο.

Και τελειώνει με… πολλή ανανέωση. Οι νέες πληροφορίες που εισρέουν στη ζωή σου αλλάζουν το σκηνικό και το μετατρέπουν σε μία πιο φαντεζί και ανατρεπτική καθημερινότητα: Άρης, Ερμής και Ήλιος στον Υδροχόο και με τον Δία στους Διδύμους να πολλαπλασιάζει τις δονήσεις, η αστρολόγος σου σού εγγυάται νέες παρέες, περισσότερη ελευθερία κινήσεων, λαμπρές ιδέες και διάθεση για περιπέτεια. Και με την Πανσέληνο στο Λέοντα (στις 27/1), ο έρωτας δίνει τη χαριστική βολή και ανεβάζει τους ρυθμούς εκεί που όλα μοιάζουν επίπεδα και επιφανειακά. Ναι, ωραία η καριέρα, ωραίοι και οι στόχοι, αλλά είσαι Κριός και το αίμα σου βράζει: ο έρωτας ζητάει αποδέκτη και η ζωή θέλει δράση και διασκέδαση. Αν δεν μπορεί ο Άλλος να σε κάνει να νιώσεις ένας και μοναδικός, ή, όπως λένε και οι Άγγλοι, alive and kicking, τότε θα αναζητήσεις τον επόμενο στόχο σου. Και θα είναι εκείνος/η που θα σε διαβεβαιώσει με ένα του/της βλέμμα ότι όλα είναι πιθανά. Against all odds.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου