Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Ταύρος - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους γήινους Ταύρους μας που δίνουν στις αισθήσεις τους πάντα τον πρώτο λόγο! Είθε η νέα χρόνια να επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες απολαύσεις για σας!

Ο μήνας αρχίζει με… διάθεση για ανανέωση. Και όταν λέμε ανανέωση, δεν εννοούμε ότι θα αγοράσεις ένα πουκάμισο ή θα κόψεις λίγο τη φράντζα. Εδώ μιλάμε για Ήλιο, Πλούτωνα, Αφροδίτη, Ερμή στον Αιγόκερω, που κάνουν και τον πιο αμετακίνητο Ταύρο να βλέπει με άλλο μάτι πια τις Περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς. Τίποτα δε σε φοβίζει πλέον, αφού τα όνειρά σου είναι εδώ μπροστά στα μάτια σου και σε καλούν να τα υλοποιήσεις. Αν αυτά περιέχουν αλλαγή εργασίας, αλλαγή πόλης/χώρας, ένα μεταπτυχιακό, έναν γάμο, ένα επιχειρηματικό άνοιγμα ή τη συγγραφή ενός βιβλίου (;), then so be it. Ή αλλιώς, κομμάτια να γίνει. Ξέρουμε όλοι ότι δεν ξεκολλάς εύκολα από τις συνήθειές σου, αλλά αυτό που σε κινητοποιεί τώρα είναι ο σκοπός για τον οποίο πρέπει να τις αλλάξεις (και πίστεψέ με, είναι ιερός, αυτή τη φορά) και το πόσο σίγουρος/-η είσαι γι’ αυτές. Το μόνο που χρειάζεσαι, δηλαδή, είναι μία καλή οργάνωση και ένα βήμα τη φορά. Εντάξει, το’ χεις. Καλή αρχή, λοιπόν!

Συνεχίζει με… Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω, άρα ακόμα ένα λιθαράκι προστίθεται στη νέα σου ταυτότητα. Η ζωή σου πλέον δεν αφορά μόνο το ‘εδώ και τώρα’, αλλά έχει πιο μακροπρόθεσμους στόχους. Και πες εντάξει, εσύ βλέπεις μακριά. Ο/Η Άλλος/-η σε ακολουθεί; Αν ναι, τότε συμβάλλει όσο μπορεί σε αυτή τη νέα πορεία. Αν όχι, τότε δεν είσαι πια σε θέση να αποπλανήσεις κανέναν για να σε συνοδεύσει. Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια όλων και πρέπει να αποφασίσουν. Η ζωή δεν περιμένει εκείνους που ζουν ακόμα με παλιά και συμβατικά μοντέλα ζωής, αφού κάθε μέρα είναι κι ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο που ηλεκτρίζει τους άτολμους. Η Αφροδίτη (και αυτή) στον Αιγόκερω φιλτράρει τις σχέσεις και κρατάει μόνο εκείνες που αντέχουν στον πόνο και αντιπαρέρχονται τις δυσκολίες με κοινούς στόχους και κοινή προσπάθεια.

Και τελειώνει με… μία μεγάλη οικονομική ανάσα. Όταν από τη μία έχεις τον Δία στον τομέα των οικονομικών σου και από την άλλη, Άρη, Ερμή και Ήλιο στον 10ο οίκο σου, κάθε επαγγελματική σου κίνηση είναι και ένα βήμα προς την εδραίωσή σου στο χώρο σου και το αντικείμενό σου. Η αξία σου αναγνωρίζεται και εσύ αμείβεσαι για την προσπάθεια και την επιμονή σου. Όμως η Πανσέληνος στο Λέοντα (27/1) ανασύρει από το βυθό τον Τιτανικό που προσπαθείς να ξεχάσεις: οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν άραγε να συνδράμουν στα νέα σχέδιά σου ή πρέπει να σταθείς μόνος/-η σου στα πόδια σου γιατί μάλλον εκείνες σε χρειάζονται περισσότερο; Όταν αποφασίσεις να υπερασπιστείς τα θέλω σου χωρίς να φοβάσαι μήπως χάσεις την στήριξη των δικών σου, τότε θα επέλθει ξανά η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Φαίνεται απλό. Και είναι.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου