Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Ζυγός - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους διπλωματικούς Ζυγούς μας, αναμφισβήτητα τους γκουρού των σχέσεων! Είθε η νέα χρόνια να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε εκείνους τους ανθρώπους που σέβονται και εκτιμούν τις πολύτιμες ισορροπίες σας!

Ο μήνας αρχίζει με… φλερτ και γνωριμίες. Στο στοιχείο σου, Ζυγέ! Με την Αφροδίτη στον Τοξότη νιώθεις ότι οι επιλογές σου στις παρέες και τις σχέσεις σου δεν θα πρέπει να περιορίζονται μόνο σε έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων. Ανταποκρίνεσαι λοιπόν στην παρέα εκείνων των ανθρώπων που δεν σε πιέζουν, δεν σε κρίνουν και δε σε περιορίζουν. Αντίθετα, αναζητάς αυτούς που σε γεμίζουν αισιόδοξα μηνύματα και δηλώνουν πρόθυμοι να γκρεμίζουν όσα εμπόδια μπουν στο δρόμο σου, μόνο και μόνο για το χατίρι σου. Αφού διευρύνεις, λοιπόν, τον κύκλο σου, μεταφέρεις λίγη από την ορμή σου και μέσα στις πιο προσωπικές – ή αλλιώς, στις οικογενειακές- σου σχέσεις. Με Ερμή και Ήλιο σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι ο άνθρωπος ή το οίκημα που νιώθεις ‘’σπίτι’’ σου χρειάζεται αλλαγές και ανανεωτικό αέρα. Αποδέξου την μεταμόρφωση αυτή που γίνεται σιγά σιγά και προσπάθησε να σκεφτείς αν το μέλλον θα είναι καλύτερο μετά από αυτήν. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια είτε για έναν αποχωρισμό, το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Συνεχίζει με… Αφροδίτη (8/1) και Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω, δηλαδή με διάθεση να ξεκαθαρίσεις από τα αρνητικά υπολείμματα των σχέσεων, να αναπνεύσεις ξανά και να δώσεις μία δεύτερη (ή ακόμα και πρώτη) ευκαιρία σε ανθρώπους που πιστεύεις ότι την αξίζουν. Φυσικά και νιώθεις περισσότερο έτοιμος για κάτι τέτοιο, και φυσικά πρέπει να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να εξομαλύνεις τις δυσκολίες των οικογενειακών και προσωπικών σχέσεων. Γονείς, αδέρφια, σύντροφος, εσύ: ένα σύστημα όπου ο ένας μπορεί να στηρίζει και να βοηθάει τον άλλο, σε συναισθηματικό, υλικό ή πνευματικό επίπεδο. Κι όμως δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και να λειτουργήσει, τώρα, αύριο, στο μέλλον. Με τη δική σου συμβολή πάντα.

Και τελειώνει με…  ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις. Από τη μία, η Πανσέληνος στον Λέοντα (27/1) δείχνει το δρόμο για μία νέα πορεία μαζί ή χωρίς τους ανθρώπους που είχες συνοδοιπόρους ως τώρα. Είτε πρόκειται για συναδέλφους και εργασιακό χώρο είτε για φίλους, όταν οι στόχοι σας δεν είναι πια κοινοί και συμβατοί μεταξύ τους, τότε οι δρόμοι σας πρέπει να αλλάξουν. Μη λυπάσαι γι΄αυτό, γιατί μέσα από την συνεργασία/ φιλία σας κέρδισες πολλά. Νέες σχέσεις σε περιμένουν λίγο παρακάτω και μαζί με αυτές νέες εμπειρίες. Από την άλλη, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στις 30/1 και σου επιτρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς γρήγορα για σχέδια που αφορούν το μέλλον σου και την αποκατάστασή σου. Σπουδές, δουλειές, σχέσεις, ταξίδια: για όλα αυτά έχεις πολλά projects που τρέχεις ταυτόχρονα και που θέλεις να τα δεις να εκπληρώνονται. Και θα τα δεις.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου