Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Υδροχόος - Δεκέμβριος '12



Μηνιαίο memo

Με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στον οίκο της καριέρας σου οι αυθεντίες είναι παντού γύρω σου και προσπαθούν να σε νουθετήσουν. Όμως με τους Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι φωνές που σε φοβίζουν περισσότερο είναι πια μέσα στο μυαλό και την ψυχή σου και δεν σε αφήνουν να ενεργήσεις ανενόχλητος/η και απερίσπαστος/η. Πώς μπορεί άλλωστε κανείς να πιστέψει στον εαυτό του όταν όλες οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια και ο ίδιος βλέπει όλες τις επαγγελματικές ευκαιρίες ως αστυνομικό θρίλερ με παιχνίδια εξουσίας και δύναμης που εξοστρακίζουν μεμιάς τον πιο αδύναμο κρίκο; Μα ακόμα κι αν πιο πολύ απ’ όλους φοβάσαι τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, αυτό το μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη σε βοηθούν και σε στηρίζουν να αποκτήσεις λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου. Το επιχειρηματικό σου μυαλό κάνει θαύματα και η διεισδυτική ματιά στις σχέσεις σου μπορεί να ξεχωρίσει το κέρδος από την απάτη. Ναι, είσαι ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών και διευθυντών σου και αυτός ο μήνας προσφέρεται για την αναγνώρισή σου.
Έξτρα μπόνους: ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13/12 και μετατρέπει το λόγο και την επικοινωνία σου σε χείμαρρο αποκαλύψεων, καινοτομίας και δημιουργικότητας, σε βάζει χωρίς φόβο και πάθος σε νέες σχέσεις και φιλίες και κάνει την καθημερινότητά σου ακόμα πιο συναρπαστική.

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Και πώς θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας από τη ζωή ενός/μιας Υδροχόου; Άλλωστε κι εσύ ο ίδιος/η ίδια έχεις παρατηρήσει ότι οι πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις είναι εκείνες που από την πρώτη στιγμή υπήρχε ανάμεσά σας ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο ικανό να φορτίσει την ατμόσφαιρα με μπόλικη ένταση. Κι ας σου λένε οι γύρω σου: «Μα, ξέρεις αυτός είναι φίλος/συνεργάτης/συνάδελφος.». Και απαντάς εσύ με το κουλ ύφος σου: «Λεπτομέρειες μωρό μου…».

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Ένα πράγμα που σιχαίνεσαι είναι η μονοτονία. Όταν λοιπόν μέσα στην εργασία σου νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, δεν νιώθεις χρήσιμος/η, δεν υπάρχουν κίνητρα ή δεν είναι αυτό που προσδοκούσες, τότε αργά ή γρήγορα έρχεται και η ρήξη. Αποδεσμεύεσαι σιγά σιγά από ανθρώπους και οικεία περιβάλλοντα και ξεκινάς να χτίζεις από την αρχή μία νέα πιο δυναμική καθημερινότητα. Τώρα πια συνειδητά πρέπει να (επανα)δημιουργήσεις το μέλλον σου.

New Year’s Resolutions!

(1) Να συστηθώ ξανά με τον εαυτό μου! Να νιώσω ξανά μοναδικός και αυθεντικός, να κακομάθω τον εαυτό μου, να αξιοποιήσω την δημιουργικότητά μου.
(2) Περισσότερο πάθος, λιγότερα πάθη! Να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και όχι που με πιέζουν, να παθιαστώ με ό,τι με εμπνέει, να πάρω ρίσκα!
(3) Win or lose, who cares? Nα μη φοβηθώ να χάσω, να μετατρέψω τα χόμπι μου σε επάγγελμα.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου