Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Παρθένος - Δεκέμβριος '12



Μηνιαίο memo

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι φίλα προσκείμενο προς τα σχέδιά σου για μετακινήσεις, ταξίδια, γνωριμίες και διαπραγματεύσεις. Είναι ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου που μετατρέπουν την εργασιακή (και όχι μόνο) καθημερινότητά σε έναν διαρκή αγώνα για να κλείσει η κάθε μέρα με το μεγαλύτερο κέρδος (οικονομικό και ψυχικό) για σένα. Φυσικά και μπορείς να ζητάς όλο και περισσότερα από τους άλλους (συγγενείς, συναδέλφους) και να τεστάρεις την υπομονή και την πίστη τους σε σένα. Άλλωστε σκοπός σου είναι να μάθεις και να εξελιχθείς μέσα από το περιβάλλον σου, να αναμειχθείς με νέες παρέες, αλλά και να ερωτευτείς πρόσωπα μέσα από αυτές και να διασκεδάσεις όσο περισσότερο γίνεται.
Το δεύτερο μισό του μήνα, Ερμής και Αφροδίτη μεταφέρονται στον grand viveur του ζωδιακού, το Τοξότη, και δελεάζουν κι εσένα να βγεις από την ασφάλειά σου και από τα συμβατικά όριά σου και να δοκιμάσεις το ξένο, «το αδοκίμαστο και τ’ απ’ αλλού φερμένο», που λέει και ο ποιητής. Ναι, θέλεις να νιώσεις τον έρωτα μέσα στο πετσί σου ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστείς με τις παραδοσιακές σου αρχές και αξίες. Είναι η όλη φάση της ζωής σου αυτή που σε κάνει να επιθυμείς την αλλαγή, την περιπέτεια, την ελευθερία, και όποιος αμφισβήτησε ποτέ την τόλμη ενός/μιας Παρθένου, είδε με τα μάτια του την πραγματικότητα να τον διαψεύδει. Ο Ουρανός άλλωστε στον οίκο των πιο ουσιαστικών σου σχέσεων γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13/12 και ζητάει επαναστατικές λύσεις, ζητάει αλήθειες, ζητάει συναισθηματικό ξεγύμνωμα. Με τέσσερις πλανήτες σε ζώδια της Φωτιάς, όσο χώμα κι αν ρίξεις, η φλόγα δεν μπορεί να σβήσει πια.

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Με ανανεωμένη διάθεση και με μια βαλίτσα γεμάτη αισιοδοξία, ξεκινάς για ένα νέο ταξίδι σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχουν μίζεροι άνθρωποι και κλειστά μυαλά. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις σπίτι ή πόλη. Αρκεί μόνο η καλή σου διάθεση να γυρίσεις σελίδα και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Αυτό και τίποτε άλλο.

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Δεν θα μπορούσε να τελειώνει με καλύτερο τρόπο η χρονιά για ένα μεταβλητό ζώδιο όπως εσύ, από το να βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Μην ενθουσιάζεσαι, δεν θα είναι τόσο ρόδινη όσο φαίνεται: έρωτες που ακροβατούν, φιλίες που αλλάζουν μορφή, σχέσεις που κινδυνεύουν. Όλα και τίποτα μαζί. Πόσο συναρπαστικό…

New Year’s Resolutions!

(1) Τόλμη και Καταξίωση! Να έχω τα μάτια μου ανοιχτά για ευκαιρίες καριέρας που θα μου χτυπήσουν την πόρτα, να χτίσω τη δημόσια εικόνα μου, να στηρίξω την οικογένειά μου!
(2) Ανοιχτό μυαλό! Να εκτιμήσω κάθε γνώση και εμπειρία που θα αποκομίσω από την εργασία μου, να μην αποκλείω σχέσεις και συνεργασίες χωρίς να τις σκεφτώ διεξοδικά!
(3) Κι άλλη τόλμη!Και Περιπέτεια! Να είμαι πιο δεκτικός/η στο άγνωστο γιατί αυτό περικλείει πολλές εκπλήξεις.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου