Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Παρθένος - Φεβρουάριος '13



Ο μήνας αρχίζει με… δουλειά, τρέξιμο, υποχρεώσεις. Κι αυτό σ’ αρέσει, αν μιλάμε για έναν κλασικό εργασιομανή και οργανωτικό Παρθένο. Θέλεις μία γεμάτη καθημερινότητα και αυτή την περίοδο θα την έχεις. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας μόλις γύρισε σε ορθή πορεία στον οίκο της καριέρας σου, άρα ό,τι επαγγελματικά σχέδια έκανες το προηγούμενο διάστημα, τώρα αρχίζουν και μπαίνουν ένα-ένα σε εφαρμογή. Με Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο στον 6ο οίκο σου, φυσικά και θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολύ γραφειοκρατία, θα πρέπει να κάνεις πολλές επαφές και αρκετές μετακινήσεις, αλλά όταν θα βλέπεις σιγά σιγά τις υποθέσεις σου να τακτοποιούνται, να ταξινομούνται και να οργανώνονται, θα νιώθεις τόσο περήφανος/-η για τον εαυτό σου. Με τη φόρα που έχεις πάρει (και με τον Άρη στον 7ο οίκο), ο συμβιβασμός με μέτριες σχέσεις και με μη ικανοποιητικές συνεργασίες δεν σου φαίνεται καθόλου επαρκής λύση. Ναι, τώρα μάχεσαι ώστε να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που δεν φοβούνται να σε διεκδικήσουν. Και καθόλου δεν σε τρομάζει αν πρέπει να μείνεις για λίγο μόνος/-η μέχρι να το κατακτήσεις αυτό.

Συνεχίζει με… μια διαφορετική καθημερινότητα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (στις 10/2) ξεκινάει μία περίοδος όπου πρέπει να αναδιοργανώσεις τον τρόπο που διεκπεραιώνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νέα projects μπαίνουν στην δουλειά σου και θα πρέπει να βρεις χώρο και χρόνο και γι’ αυτά. Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάς το σώμα σου και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να το φροντίζεις ακόμα πιο επισταμένα, με ένα πρόγραμμα διατροφής, ένα γενικό τσεκ απ, αποχή από κακές συνήθειες, ή περισσότερη άσκηση. Μέσα σε αυτή την ήδη πολυάσχολη καθημερινότητα μπορείς να βάλεις και μία νέα δραστηριότητα που στο μέλλον θα σε βοηθήσει επαγγελματικά. Η περίοδος όπου ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (από τις 18/2 μέχρι αρχές Ιουλίου) είναι ένα καλό διάστημα για να στοχεύσεις σε απόκτηση περισσότερων γνώσεων και δεξιοτήτων, εάν νιώθεις ανεπαρκής με αυτά που ήδη κατέχεις. Μην μεμψιμοιρείς, μην αναλώνεσαι σε άσκοπες συγκρίσεις. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει ο περίγυρός σου και αύξησε τις γνώσεις σου και την επαγγελματική σου αξία.

Και τελειώνει με… υποχωρήσεις και μπερδέματα. Όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων (στις 23/2), τότε μάλλον δεν θα είναι εύκολο να βρεις μία λογική άκρη στα προβλήματα που συναντάς με τους δικούς σου ανθρώπους. Μάλλον η επικοινωνία ανάμεσά σας κάπου διακόπτεται, ίσως νιώθεις ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, ή ακόμα χειρότερα αρχίζεις να σκέφτεσαι και να επικοινωνείς με ανθρώπους που πίστευες ότι είχες χάσει την επαφή μαζί τους. Ναι, είναι οι σχέσεις το κυρίαρχο θέμα του μήνα κι εσύ είσαι έξω από τα νερά σου με όλη αυτή τη συναισθηματική σύγχυση που πέφτει σαν πέπλο ομίχλης γύρω σου. Με μία Πανσέληνο στο ζώδιό σου (στις 25/2) και με έξι ζώδια στους Ιχθύες –απέναντι από σένα–, μάλλον θα νιώθεις ότι η Λογική άλλαξε πλανήτη κι εσύ απέμεινες εδώ ως ο μόνος υπερασπιστής της. Πώς να βρεις τις ισορροπίες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, όταν οι ανάγκες των άλλων είναι χίλιες και η δικιά σου μόνο μία: να είσαι ο εαυτός σου και να σ’ αγαπούν μόνο γι’ αυτό. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)


ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου