Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Ιχθύες - Φεβρουάριος '13


Ο μήνας αρχίζει με… αποκαλύψεις. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο σε ένα κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, μάλλον είσαι σε θέση να γνωρίζεις περισσότερα από όσα δείχνεις, να μπορείς να διαισθάνεσαι περισσότερα από όσα είναι προφανή και να μπορείς να προλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα διαφαίνονται. Βέβαια, με τον Άρη στον 1ο οίκο σου, υπάρχει η πιθανότητα να βγεις εκεί έξω και να μοιράζεις πικρές αλήθειες (που εσύ ανακαλύπτεις πρώτος) αριστερά και δεξιά, πιστεύοντας ότι έτσι βοηθάς τους άλλους να αναλάβουν τα ηνία του εαυτού τους. Ας το πάρουμε αλλιώς: μην μπερδεύεις την ανάγκη των άλλων να τους βοηθήσεις με τη δική σου ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση. Ξεκίνα βοηθώντας τον εαυτό σου και στρέφοντας αυτή τη λάμψη και τον ερωτισμό προς τη δική σου ζωή: διεκδίκησε το/τη σύντροφο που σε ενδιαφέρει, τη δουλειά που σου αξίζει, τις συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν. Με τον Δία να έχει γυρίσει σε ορθή πορεία, οι αλλαγές που θα τολμήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή –όσο τολμηρές κι αν είναι–, θα σε αποζημιώσουν σύντομα για την υπομονή σου.

Συνεχίζει με… ανάγκη για ανασύνταξη δυνάμεων. Όλο αυτό το κυνηγητό που λαμβάνει χώρα στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή, πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ακολουθείται από μικρά και αναζωογονητικά διαλείμματα. Είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (στις 10/2) που σε βοηθάει να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο στη ζωή σου και να οριοθετήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν χρειάζεται να είσαι αυστηρός/-ή με τον εαυτό σου. Χρειάζεται μόνο να είσαι αληθινός και να πιστεύεις στις νέες ευκαιρίες που αναμένεται να παρουσιαστούν μπροστά σου. Άλλωστε, ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2 και σε καλεί να σκεφτείς πώς θα διαχειριστείς τις γνώσεις σου, τις σπουδές σου και την επαγγελματική σου εμπειρία για να έρθεις ακόμα πιο κοντά στην καριέρα και τη φιλοσοφία ζωής που σου ταιριάζει.

Και τελειώνει με…  νέους στόχους και νέα σχέδια. Η κινητικότητα των πλανητών (Αφροδίτη, Άρης, Ερμής, Ήλιος) μέσα στο ζώδιό σου αποτελεί ένδειξη ότι κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στη ζωή σου, μία νέα τροπή παίρνουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, κι εσύ είσαι εδώ γεμάτος δύναμη και αυτοπεποίθηση για να τα υποδεχτείς όλα αυτά. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου από τις 23/2, όμως, θα πρέπει να δείξεις λίγη παραπάνω προσοχή σε συμφωνίες που ετοιμάζονται να επικυρώσουν ένα νέο ξεκίνημα, σε υπογραφές, σε λόγια και μηνύματα, αλλά και σε υποσχέσεις που κανείς δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να τις κρατήσει. Καλύτερα βάδιζε με ένα βήμα τη φορά και με μικρές αλλά σταθερές κινήσεις, παρά με βιαστικές και αβέβαιες επιλογές για το μέλλον. Ναι, τη χρειάζεσαι αυτή τη εσωτερική σταθερότητα τώρα, όταν στις 25/2 με την Πανσέληνο στην Παρθένο ένα μεγάλο ‘κρακ’ ακούγεται στις σχέσεις σου και πρέπει να τρέξεις να δεις αν μπορείς να επιδιορθώσεις το ράγισμα.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)


ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου