Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Δίδυμοι - Φεβρουάριος '13



Ο μήνας αρχίζει με… επεκτατική διάθεση. Ο Δίας έχει γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και όλοι λένε πως μέχρι τον Ιούνιο είσαι στα φόρτε σου. Μην περιμένεις όμως σαν το γλαροπούλι με ανοιχτό το στόμα να έρθει να σε ταΐσει η μαμά-γλάρος και βγες από τη φωλιά σου. Με Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο στον οίκο των εξερευνήσεων και των μελλοντικών σου σχεδίων, μάλλον πρέπει να ξεπεράσεις τα οποιαδήποτε στεγανά σου και να φλερτάρεις με την περιπέτεια και το ρίσκο. Με λίγη θετική διάθεση και αισιοδοξία, μπορείς να κυνηγήσεις μια συναρπαστική δουλειά ή/και μία ενδιαφέρουσα σχέση, να ταξιδέψεις, να μάθεις και να μαθευτείς, έχοντας κατά νου την πολλαπλασιαστική επίδραση των ευκαιριών που συναντάς: όσες περισσότερες ευκαιρίες εκμεταλλεύεσαι –ακόμα κι αν δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα το νόημά τους–, τόσο περισσότερα οφέλη θα έχεις στο μέλλον. Extra bonus: ο Άρης στον 10ο οίκο σου, σε βοηθάει να διεκδικήσεις επαγγελματικούς στόχους, ή έστω να εντοπίσεις εκείνους τους ανθρώπους που δίπλα τους θα καταφέρεις να αναρριχηθείς και να πετύχεις.

Συνεχίζει με… όνειρα για το μέλλον. Ακόμα κι αν η ζωή σου έχει βαλτώσει και δεν μπορείς να βρεις μια άκρη στο νήμα των επιλογών σου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 σε βοηθάει να χτίσεις από την αρχή ένα νέο όραμα για το μέλλον, να αποδεχτείς την ιδέα ενός εντελώς διαφορετικού και εναλλακτικού ξεκινήματος και να αρχίζεις να δουλεύεις πάνω σε αυτό. Think out of the box, που λένε και οι Άγγλοι, δηλαδή πειραματίσου με προτάσεις που σου φαίνονται ξένες, αλλά στο τέλος θα αποδειχτούν πολύ ενδιαφέρουσες. Ταξίδια, σεμινάρια, νέες γνώσεις, επαφές με το εξωτερικό, είναι μέσα στο πλάνο για τον μήνα αυτό, και εκμεταλλεύσου τα στο έπακρο. Στις 18/2 ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και είναι πια επιτακτικό το αίτημα να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου. Τώρα πρέπει να δεις τι είναι δυσλειτουργικό μέσα στη ρουτίνα σου, πώς διαχειρίζεσαι τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και το χρόνο σου, ποια προβλήματα υπάρχουν στον εργασιακό σου χώρο, ποια θέματα υγείας προέχουν και να βάλεις μία σειρά στην επίλυση και διευθέτησή τους.

Και τελειώνει με… παράσιτα στην επικοινωνία. Ο Ερμής στον πιο δημοφιλή οίκο του ωροσκοπίου σου στέλνει λάθος μηνύματα σε λάθος ανθρώπους, γιατί πολύ απλά γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 23/2. Αυτό που θα πρέπει εσύ να κάνεις είναι να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/-η τόσο στις μετακινήσεις σου, όσο και στις διαπραγματεύσεις και τις επαγγελματικές συμφωνίες που ετοιμάζεσαι να κλείσεις. Η Αφροδίτη στον ίδιο οίκο από τις 26/2 σε κάνει αρκετά ελκυστικό σε ανθρώπους που θέλουν να συνεργαστούν ή να σχετιστούν μαζί σου, αλλά σίγουρα δεν θέλεις να παρερμηνευτούν οι καλές σου προθέσεις. Οπότε, ξεκαθάρισε από την αρχή τι είναι αυτό που ζητάς από γονείς, διευθυντές, συνεργάτες, συντρόφους, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 25/2 είναι μία ευκαιρία να βάλεις τα πόδια σου για λίγο στη γη και να προσπαθήσεις να χωνέψεις τις αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Ναι, σε καταλαβαίνω. Με έξι πλανήτες στους Ιχθύες, η προσπάθεια να βρεις τη λογική μέσα στο χάος γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Λογικό. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου