Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Ταύρος - Φεβρουάριος '13



Ο μήνας αρχίζει με… μεγαλόπνοα σχέδια. Όταν Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής βρίσκονται στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, οι περισσότερες κινήσεις του μήνα θα αφορούν θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Φροντίζεις, λοιπόν, να βρεθείς δίπλα στους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην καταξίωση. Φυσικά και όλο αυτό θα απαιτεί πολύ τρέξιμο, πολλές επαφές, πιθανή μετακίνηση, ίσως και πολύ γραφειοκρατία, αλλά μην ξεχνάς ότι ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’. Αν πάλι είσαι από εκείνους που ετοιμάζονται για ένα μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή, τότε αυτό το μήνα οι εξελίξεις σε βοηθούν ώστε να διεκπεραιώσεις καλύτερα τις εκκρεμότητες μίας σοβαρής σχέσης, ενός γάμου, σπουδών ή απογόνων. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες δίνει περισσότερη έμφαση στον κοινωνικό αντίκτυπο κάθε απόφασής σου. Άρα, μην αδιαφορείς για τις γνώμες των άλλων, αλλά ούτε και να ζεις μόνο γι’ αυτές. Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους που μοιράζεστε τον ίδιο τρόπο σκέψεις (φίλοι, συνάδελφοι, σχέσεις) ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου, και ζήτησε από αυτούς τη βοήθειά τους. Για όλους τους υπόλοιπους που διαφωνούν απλά για να διαφωνούν, φρόντισε να απουσιάζεις.

Συνεχίζει με… νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (στις 10/2) που γεμίζει τη ζωή σου με άγχη, αγωνίες αλλά και νέα σχέδια για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Πρέπει να διαλέξεις ποιο δρόμο θα πάρεις και ποιες αποφάσεις είναι οι πιο σοφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά που έχεις, ξεκίνα μία νέα πορεία προς το χτίσιμο μίας νέας καριέρας. Αν πιέζεσαι στο περιβάλλον που εργάζεσαι, τότε θέσε νέες βάσεις για την επαγγελματική σου παρουσία μέσα σε ένα χώρο. Και ο έρωτας; Τι γίνεται με τον έρωτα; Όταν ο Κρόνος γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων (από τις 18/2 μέχρι και αρχές Ιουλίου), τότε μάλλον επιθυμείς να βάλεις στον πάγο όποιες σχέσεις δοκιμάζονται και να τις αφήσεις να δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα με το πέρασμα του χρόνου. Είναι κι αυτό ένα στάδιο από το οποίο περνούν αργά ή γρήγορα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Accept it.

Και τελειώνει με… μια περίεργη διάθεση για κοινωνικοποίηση. Και όταν λέμε περίεργη, εννοούμε ότι τα μηνύματα (λεκτικά και μη λεκτικά) που λαμβάνεις από τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν αλλά και τις νέες επαφές που σε προσεγγίζουν, είναι κάπως ασαφή και θολά. Ναι, είναι ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από τις 23/2 στον 11ο οίκο σου και αυτό επιβαρύνει κάπως το κλίμα στις φιλικές και συνεργατικές σου σχέσεις. Θα πρέπει να επιβεβαιώνεις διπλά και τριπλά τα λεγόμενα τα δικά σου και των άλλων, προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη μπαίνει στον οίκο των κοινωνικών σου επαφών από τις 26/2 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος/-α από τον περίγυρό σου να σε βλέπει με μάλλον ερωτικές διαθέσεις (ή έτσι να νομίζεις). Τσεκαρέ το, please, προτού δράσεις ανάλογα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 25/2 οριοθετεί μία περίοδο όπου η αίσθηση της μοναδικότητάς σου συνδεόταν με μία δραστηριότητα ή με ένα πρόσωπο-σχέση. Τώρα πια θα πρέπει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον/ πρόσωπο/ χόμπι που θα σε κάνει να νιώθεις ξανά ζωντανός και δημιουργικός. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου