Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Δίδυμοι - Δεκέμβριος '12



Μηνιαίο memo

Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου βρίσκουν πολλούς/ες Διδύμους σε αναζήτηση μιας εργασιακής Εδέμ. Αν ανήκεις στους/στις προνομιούχους/ες που αισθάνονται ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για να βγάζουν τη μέρα τους (χρήματα, συνεργάτες, αναγνώριση, αξία, και γενικώς όλα όσα θεωρητικά κερδίζει κάποιος/α όταν εργάζεται) και να πηγαίνουν για ύπνο γεμάτοι ικανοποίηση, τότε αυτό το μισό της πρόβλεψης δεν σε αφορά. Αν όμως η Εδέμ σου αποτελείται από όλες εκείνες τις στιγμές που σου λείπουν επειδή δεν έχεις τη δουλειά που σου ταιριάζει, αυτές τις μέρες αντιλαμβάνεσαι πόσο μπορεί ακόμη και σε εσένα, το πιο προσαρμοστικό των ζωδίων, να σου λείπει αυτή η αίσθηση πληρότητας.
Πάντως στο δεύτερο μισό του μήνα. οι ευχάριστες στιγμές με συναδέλφους ή/και φίλους, οι μετακινήσεις, οι νέες επαφές, οι μικρές εκπλήξεις της καθημερινότητας, προσθέτουν λίγο χρυσόσκονη μαγείας και χαμόγελου. Ναι, το δίδυμο Ερμή-Αφροδίτη διανύει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών σου, και κάνει τον πιο πρόσφατο άνθρωπο που μπήκε στη ζωή σου τόσο ερωτεύσιμο και ελκυστικό που νομίζεις ότι δίπλα του μπορείς να φύγεις αύριο για ταξίδι στο άγνωστο με ανοιχτό εισιτήριο. Βέβαια, αν είσαι ο τύπος που ασχολείται ταυτόχρονα (μη σου πω και με πιο πολύ πάθος) με τα προς το ζην σου, δεν αποκλείεται να βρεις επιτέλους έναν συνεργάτη ο οποίος σου υπόσχεται ότι θα βγάλει το όχημα της επαγγελματικής σου ζωής από τη νεκρά και θα το βάλει πάλι σε κίνηση. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 13/12, φίλοι, συνεργάτες, επαγγελματικές επιδιώξεις, σχέδια για το μέλλον, παίρνουν φωτιά και σε κάνουν να απορείς: Μα που κρυβόταν τόση ενέργεια;

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Όταν λέμε ότι πρέπει να φορέσεις το πιο ζεστό σου χαμόγελο και να είσαι προετοιμασμένος/-η για να υποδεχτείς τις εξελίξεις με την πιο θετική διάθεση, εννοούμε ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου, σου χαρίζουν απλόχερα οτιδήποτε σου λείπει: αγάπη, αγκαλιά, ζεστασιά, εργασία, ευκαιρίες. Οτιδήποτε.

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Για πόσο πιστεύεις ότι θα αντέξεις να νοιάζεσαι για την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια των άλλων το ίδιο ή και περισσότερο απ’ ό,τι για την δική σου; Πώς νομίζεις ότι μπορείς να «ταΐσεις» τους γύρω σου με χρήματα κι αγάπη, όταν οι δικές σου αποθήκες έχουν αδειάσει; Με τέσσερις πλανήτες σε ζώδια της Φωτιάς, το τέλος του χρόνου προβλέπεται επεισοδιακό: Φτάνει πια!

New Year’s Resolutions!

(1) Λιγότερη περισυλλογή και περισσότερη δράση ρε γαμώτο! Να πιστέψω στην τύχη μου, να κυνηγήσω ευκαιρίες, να ερωτευτώ, να ταξιδέψω!
(2) Extreme Makeover! Να μην παχύνω (πολύ), να αλλάξω πολλά look!
(3) Lonely no more! Να προχωρήσω τη σχέση μου ή να την αλλάξω με μια που δεν κολλάει στα ίδια εμπόδια!
(4) Ανταμοιβές και Σχέδια! Να ζητήσω αύξηση, να βρω καινούργιο συνεργάτη, να ανοίξω μία επιχείρηση, να εμπνεύσω άλλους και να τους βοηθήσω να ξαναβρούν το χαμόγελό τους.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου