Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Ταύρος - Δεκέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό δεν τολμώ να σου μιλήσω για έρωτες εύκολους, αγόγγυστους και άνευ όρων, αφού το κύριο μέλημά σου από δω και στο εξής είναι η συλλογή απτών αποδείξεων ότι ο/η Άλλος/η σε θέλει/ σε σκέφτεται/σε καταλαβαίνει/σε νοιάζεται/σε στηρίζει/σε εμπιστεύεται. Good luck with that Ταύρε και αν ανακαλύψεις πως γίνεται, πες το μας και εμάς, ε; Τι μπορώ να κάνω λοιπόν; Μπορώ να σου μιλήσω για την Αφροδίτη και τον Ερμή που για όλο το μήνα θα διανύουν τους οίκους που αφορούν τη διαχείριση των σχέσεών σου και το πώς αντιμετωπίζεις κάθε αλλαγή που συμβαίνει μέσα σε αυτές. Αυτό το πέρασμα λοιπόν κάνει το τέλος της χρονιάς κάπως πιο γλυκό και μπορεί να μετατρέψει για λίγο πρόσωπα ψυχρά, αυστηρά και επικριτικά, σε πιο μαλακούς παρτενέρ, τους οποίους δε θα διστάσεις να φιλήσεις κάτω από το γκι (ή στο γιορτινό τραπέζι/πάρτι/event). Ναι, αφήνεις το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε αγγίξει για λίγο, και είσαι σε θέση να συγχωρέσεις αυτούς που παίδεψες, αφού κι εκείνοι σε ανταμείψουν για την (ιώβεια) υπομονή σου. Όταν δε, το δεύτερο μισό του μήνα, οι δύο αυτοί πλανήτες περάσουν στον Τοξότη, τότε είναι που θα αφεθείς ακόμα περισσότερο να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα και από στενάχωρά κλισέ και εμμονές. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ορθή πορεία (13/12) και με συνολικά τέσσερις πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς, όλες σου οι επιθυμίες σκάνε σαν βεγγαλικά μπροστά στα μάτια όλων μας και για πρώτη φορά νιώθεις ότι, παρά τον πόνο, την κούραση ή τη ματαίωση που μπορεί να συναντήσεις, είσαι έτοιμος/η να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά ονειρεύεσαι.

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Και έρχεται μία στιγμή στην ιστορία όπου όλες οι πληγές και τα τραύματα του παρελθόντος σου φαίνονται τόσο μικρά και ασήμαντα που ευχαρίστως θα ξαναπερνούσες από τις συμπληγάδες του Έρωτα για να τα ξαναζήσεις. Μέσα σε αυτή την αναλαμπή νιώθεις το ίδιο καλά με τον εαυτό σου (όσο και με τους άλλους), και θέλεις να μοιράσεις αγάπη και να βοηθήσεις με κάθε τρόπο (συναισθηματικό, οικονομικό, πνευματικό) όσους επιλέγουν να πορευτούν μαζί σου.

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Μία Πανσέληνος που εμπλέκεται σε δυσαρμονικότατες (σούπερ ντούπερ υπερ – δύσκολες) όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό δε νομίζω ότι προδιαθέτει για ένα χαλαρό, ήρεμο, οικογενειακό κλείσιμο της χρονιάς. Μάλλον σε προετοιμάζει για μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι, που ορίζεις το μέλλον σου και που σχεδιάζεις τη ζωή σου. Ναι, φίλοι, σπουδές, ταξίδια και γνωριμίες, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε αυτό. Τόλμα να τολμήσεις μωρό μου.

New Year’s Resolutions!
(1) Επικοινωνία ώρα μηδέν! Να διαπραγματεύομαι και άρα να ακούω περισσότερο
(2) Οικονομική αναστήλωση! Να αποταμιεύω, να επενδύω, να δουλέψω διπλά, να κυνηγώ (οικονομικές) ευκαιρίες, να κόψω τις σπατάλες.
(3) Επιχείρηση αυτοπεποίθηση! Να εκτιμήσω και να αξιοποιήσω ό,τι ταλέντο διαθέτω, να ακονίσω τις δεξιότητές μου, να πιστέψω στον εαυτό μου διάβολε!

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου