Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

8/2/12

ΤΟΞΟΤΗΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 10ο οίκο (24/1-13/4)
Είναι η ώρα για να βρεις τους λόγους για τους οποίους η καριέρα σου και η δουλειά σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις και δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου. Αναθεώρησε το σχέδιο δράσης σου, φτιάξε νέες δομές και αν χρειαστεί προχώρησε στο σχέδιο Β. Αν χρειαστεί να κάνεις ταξίδια για να μιλήσεις με ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσουν, να το κάνεις. Αν η αναζήτηση εργασίας, δεν αποφέρει καρπούς, τώρα είναι η εποχή για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να εξετάσεις προσεκτικά τα προσόντα σου και τον τρόπο που τα προωθείς στην αγορά. Αν πάλι αντιληφθείς παιχνίδια εξουσίας και αθέμιτο ανταγωνισμό, μην εμπλακείς καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να βγει εις βάρος σου. Παίξε τίμια και κράτα τις ισορροπίες μέσα στις εργασιακές σου σχέσεις. Αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείς γι’ αυτό. Ακόμα κι αν ο εχθρός σου είναι ο ίδιος σου ο εργοδότης, προσπάθησε να τον πείσεις με τις πράξεις ότι αξίζεις μία πολύ διαφορετική αντιμετώπιση.

Ανάδρομος Ερμής σε 5ο και 4ο οίκο (12/3-4/4)
Ψάχνεις να βρεις τι σου έδινε ευχαρίστηση στην ζωή σου παλιά και τι ήταν αυτό που πρόσθετε μία νότα αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι έχεις αλλάξει τρόπο διασκέδασης και διευθέτησης του ελεύθερου χρόνου σου, αλλά μπορείς να βρεις νέα ενδιαφέρονται και δραστηριότητες. Ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις και η δουλειά δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο, βρες λιγότερο χρονοβόρους τρόπους διασκέδασης, αναζήτησε πράγματα που σε ενθουσιάζουν μέσα στην εργασία σου και τις σχέσεις σου που δεν τα είχες προσέξει ως τώρα και δώσε την ευκαιρία σε φίλους και σχέσεις να σε βγάλουν για λίγο από τη ρουτίνα.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 7ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο (15/5-26/6)
Τα φώτα πέφτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου όπου το τέλος εναλλάσσεται με την αρχή συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι την περίοδο αυτή, η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι αρκετά έντονη και σε σπρώχνει να αναζητάς νέους ανθρώπους δίπλα σου που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Μην αναλωθείς στις απαιτήσεις των άλλων και ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες. Είτε αλλάζεις συνεργάτες, είτε θέτεις το οριστικό τέλος για μία σχέση, οι νέες σχέσεις που θα έρθουν στη ζωή σου θα είναι πιο δυνατές και θα φέρουν περισσότερη ισορροπία και αναγνώριση στη ζωή σου.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 1ο οίκο (4/6)
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε κυκλοθυμικές αντιδράσεις αλλά για το επόμενο διάστημα τα συναισθήματα είναι το δυνατό σου εργαλείο. Νιώθεις ότι έρχεσαι πιο κοντά στον ψυχικό σου κόσμο και ότι δεν μπορείς να περιορίσεις ή να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις. Ίσως νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετό έλεγχο πια μέσα στις σχέσεις σου, οι οποίες παίρνουν μία τροπή που δεν σε ευχαριστεί καθόλου. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τον εαυτό σου και από τους άλλους, πριν εκείνη αποφασίσουν για σένα και σε πάρουν την ευθύνη της σχέσης σας στα χέρια τους.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Είναι η πρώτη από τις εφτά φορές που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια όπου θα πρέπει να βρεις τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου και αφορούν από τη μία τις μεγάλες αλλαγές που σου συμβαίνουν σε οικονομικό-επαγγελματικό επίπεδο και από την άλλη την ανάγκη σου να απεμπλακείς από ανθρώπους που σε πιέζουν και σε περιορίζουν. Όσο πιο πολύ θέλεις να σταθείς στα πόδια σου και να γίνεις ανεξάρτητος, άλλο τόσο η αυτοπεποίθησή σου και η οικονομική σου αυτάρκεια βάλλονται και δοκιμάζονται σε κάθε σου κίνηση.

Ανάδρομος Ερμής σε 9ο οίκο (15/7-8/8)
Μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις μία επανάληψη σε πράγματα που έμαθες στο παρελθόν ή να αναζητήσεις πληροφορίες για ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά, γιατί όχι; και οικονομικά στο εγγύς μέλλον. Τώρα είναι η εποχή όπου αναθεωρείς τα σχέδια που είχες για το μέλλον, βάζεις στην άκρη όσα δεν είναι άξια λόγου ή άμεσα πραγματοποιήσιμα και προχωράς με αυτά που θα σου προσφέρουν ελπίδα και ικανοποίηση για το καινούργιο σου όραμα. Ένα πιθανό ταξίδι ή νέοι και διαφορετικοί από σένα άνθρωποι θα πρέπει να εξεταστούν με προσοχή, αλλά είναι πιθανό να σου δώσουν μία άλλη προοπτική στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

Ηλιακή Έκλειψη στον 12ο οίκο (13/11)
Επικεντρώνεσαι στην ανασύνταξη των ψυχικών σου δυνάμεων καθώς τα γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε έχουν καταπονήσει σωματικά και συναισθηματικά. Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να αναζητήσεις νέους τρόπους με τους οποίους θα γιατρέψεις τις πληγές του παρελθόντος, θα έρθεις πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό σου, θα μπορέσεις να νικήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να φέρεις περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα σου. Ναι, αυτά τα δύο συνήθως αλληλεπιδρούν και καλό θα είναι να υιοθετήσεις πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα σε βοηθάει να αποβάλλεις τη συσσωρευμένη ενέργεια, το θυμό και την κούραση από τον οργανισμό σου. Ευκαιρία για να γνωρίσεις νέες πνευματικές διεξόδους, μέσω της τέχνης, της λογοτεχνίας και της δημιουργίας.

Ανάδρομος Ερμής σε 1ο/12ο οίκο (6-25/11)
Η αναμόχλευση γεγονότων που σε πλήγωσαν ή που σου άφησαν πολλές ενοχές και κακές αναμνήσεις είναι ένα από τα βασικά θέματα αυτής της περιόδου. Άνθρωποι με τους οποίους άφησες στη μέση σκέψεις και συζητήσεις έρχονται και σου ζητούν μία δεύτερη ευκαιρία ή έστω να βάλεις εσύ την τελεία στη σχέση σας. Όμως ανακαλύπτεις ότι ούτε εσύ είσαι σίγουρος για την τροπή που πρέπει να πάρουν τα πράγματα και μιλάς με μισόλογα, με υπονοούμενα και μπλέκοντας το παρόν με το παρελθόν. Αν δεν είσαι έτοιμος να ξεχάσεις, μην μπεις σε μία σχέση γεμάτη θυμό. Αν δεν είσαι έτοιμος να τερματίσεις τα πάρε-δώσε με το παρελθόν, μην μπαίνεις σε συζητήσεις για το μέλλον.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (16/12-τέλος χρονιάς)
Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να συνδυάσεις την ομορφιά και την αρμονία με καινούργια ενδιαφέροντα και νέες αναζητήσεις. Ένα ταξίδι με το σύντροφο ή με την παρέα σου θα μπορέσει να σου δώσει την αίσθηση της ελευθερίας που αναζητάς. Μία αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή ακόμα και στην εξωτερική εμφάνιση, θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να ξεκινήσεις με νέους στόχους και νέο όραμα. Προσοχή στις υπερβολές και την τάση προς τυχοδιωκτισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου