Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/2/12

ΛΕΩΝ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 2ο οίκο (24/1-13/4)
Αν αναζητάς το χρήμα και τα υλικά αγαθά για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, αυτή την περίοδο τα σχέδιά σου ευοδώνονται με πολλές δυσκολίες. Τα περιττά έξοδα και οι παρορμητικές αγορές μάλλον σε γεμίζουν με τύψεις και με επιπλέον άγχη και αγωνίες για την εξόφλησή τους, παρά δίνουν ώθηση στο Εγώ σου. Είναι καλή εποχή για να ξεπληρώσεις τα δάνεια, όχι να δημιουργήσεις κι άλλες οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα κι αν θέλεις να αναλάβεις μόνος σου κάποια νέα επαγγελματική ή οικονομική δραστηριότητα, καλό θα ήταν τώρα να ζητήσεις τη συνεργασία και τη γνώμη και άλλων ανθρώπων, προκειμένου να διώξεις την απειλή της οικονομικής καταστροφής. 

Ανάδρομος Ερμής σε 9ο και 8ο οίκο (12/3-4/4)
Αν επιλέξεις να περιπλανηθείς σε νέους τόπους ή σε νέα γνωστικά αντικείμενα, σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικές αλλαγές, αυτή η περίοδος είναι η λιγότερο κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και για συνειδητές επιλογές. Τυχόν καθυστερήσεις ή παρανοήσεις ενδέχεται να μη σε αφήσουν να αποφασίσεις σωστά για το αύριο και για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Επίσης, οι οικονομικές συναλλαγές σου με τρίτους θα γίνουν ακόμα πιο πιεστικές όσο τις αφήνεις να εκκρεμούν και αρνείσαι οποιαδήποτε διευθέτησή τους. Καλύτερα να αρκεστείς μόνο στην έρευνα, και όχι σε παρορμητικές κινήσεις, και μετά από αυτό το κρίσιμο διάστημα να μπορέσεις να αποφασίσεις με περισσότερη ταχύτητα και σιγουριά.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 11ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 11ο οίκο (15/5-26/6)
Φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις κινούνται μέσα σε παράλληλους κύκλους, όπου με κάποιους οι σχέσεις τελειώνουν και με άλλους ξεκινούν από το μηδέν. Εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα έχεις την τάση να προσπαθείς να επιλύεις τις συγκρούσεις και να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Ακόμα κι αν άτομα από το παρελθόν σε πνίγουν με τις απαιτήσεις τους και τις παράλογες συμπεριφορές τους, εσύ καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην πιστέψεις τυφλά τις δηλώσεις τους. Σχέσεις και συνεργασίες αναμοχλεύονται μέχρι να μείνουν στη θέση τους μόνο όσες έχουν γερό στομάχι.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 5ο οίκο (4/6)
Μία απροσδόκητη τροπή στην ερωτική σχέση ή στις σχέσεις σου με τα παιδιά σου ενδέχεται να μειώσει αρκετά την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεσή σου για δημιουργικότητα, διασκέδαση και ανεμελιά.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Η πρώτη από τις εφτά συνολικά φορές που θα νιώσεις έντονη πίεση στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία και την καθημερινότητά σου και την απόφασή σου να αποδεσμευτείς από επαγγελματικές επιλογές που σε περιορίζουν. Οι καθημερινές υποχρεώσεις και το στρες σε ωθούν επιτακτικά για νέες αποφάσεις ακόμα κι αν αισθάνεσαι δεμένος με ανθρώπους και γνώριμες συνήθειες. 

Ανάδρομος Ερμής σε 1ο οίκο (15/7-8/8)
Ενώ έχεις αρχίσει να βάζεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου για την προσωπική σου ζωή, αυτή την περίοδο έρχεται ένας δυνατός αέρας και σηκώνει όλα όσα είχαν μπει σε μία τάξη και τα ανακατεύει. Άλλα είχες αποφασίσει και άλλα κάνεις, άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες. Θα ήταν σώφρον από μέρους σου να μη συμπεριφερθείς ανέμελα και απερίσκεπτα, να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους και συγγενείς και κινηθείς με σύνεση και εξυπνάδα στις καθημερινές σου συναλλαγές και συμφωνίες.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (7/9-28/10)
Είναι για σένα μία καλή περίοδος για να λάμψεις ξανά και να μοιραστείς με τον κόσμο τη γενναιόδωρη φύση σου. Ευκαιρία για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να τον καλομάθεις, για να διακριθείς σε κάτι και να σε θαυμάσουν οι άλλοι, για να ερωτευτείς και να νιώσεις μοναδικός, για να σε εκτιμήσουν στη δουλειά σου και γιατί όχι; να πάρεις και μία αύξηση.

Ηλιακή Έκλειψη στον 4ο οίκο (13/11)
Νέες δραστηριότητες μέσα στην οικογένεια και θέματα του στενού οικογενειακού κύκλου εγείρουν το ενδιαφέρον. Νέο σπίτι, νέο μέλος, ανακαίνιση: ο φρέσκος αέρας που έρχεται μέσα από μια νέα εξέλιξη στην προσωπική ζωή ανανεώνει αρκετά την οικογενειακή ρουτίνα και τα θέματα του σπιτιού.

Ανάδρομος Ερμής σε 5ο/4ο οίκο (6-25/11)
Η διάθεση για διασκέδαση, έρωτα και δημιουργικότητα μερικές φορές χαλάει από ασήμαντες αφορμές που δεν καταλαβαίνεις ακριβώς πώς ήρθαν και σε επηρέασαν. Μην εμπλέκεσαι σε επικίνδυνα ρίσκα ή τυχερά παιχνίδια, καθώς είναι πιθανό να χάσεις ή να σε εξαπατήσουν. Προσπάθησε να εστιάσεις το στόχο σου και να αποφύγεις έντονες διαφωνίες με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου ή με τον ερωτικό σύντροφο. Ο εσωτερικός διάλογος είναι πιο εποικοδομητικός σε αυτές τις περιπτώσεις από ένα ξεκαθάρισμα με αβέβαιες προθέσεις και από τα δύο μέλη της συζήτησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου