Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

7/2/12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 



Άρης ανάδρομος στον 11ο οίκο (24/1-13/4)
Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος σε ό,τι αφορά τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Ίσως μέχρι τώρα σε είχαν αδικήσει είτε οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοι, είτε ακόμα και οι ίδιοι σου οι φίλοι. Τώρα όμως ακόμα νιώθεις την οργή να σε ξεπερνά, θα ήταν λάθος να παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα και από εγωιστικές μικρότητες. Βασίσου στον εαυτό σου αλλά ταυτόχρονα μην αποκλείσεις τους άλλους. Προσπάθησε απλά να καταλάβεις και να ξεκαθαρίσεις με ποιους μοιράζεσαι τα ίδια όνειρα και τα ίδια οράματα. Αφού πρώτα κατασταλάξεις στο αν οι στόχοι που έχεις τώρα συμβάλλουν στην προσωπική σου ευτυχία ή όχι.   

Ανάδρομος Ερμής σε 6ο και 5ο οίκο (12/3-4/4)
Ανάλαβε να φέρεις εις πέρας τις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις έχεις αναλάβει, γιατί η άρνηση και η αναβλητικότητα, μάλλον τις πολλαπλασιάζουν, παρά τις εξαφανίζουν. Κατά πάσα πιθανότητα, ο περίγυρός σου θα βρει αφορμή για να σε κρίνει και να σε σχολιάσει γι’ αυτή σου τη συμπεριφορά, αλλά καλύτερα να παραδεχτείς το λάθος σας, παρά να εμπλακείς σε αμοιβαία κριτική. Για λίγες μέρες επίσης αισθάνεσαι δημιουργικός ίσως και τυχερός, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή διάθεση για περιπέτειες και φλερτ με λάθος ανθρώπους.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 8ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 8ο οίκο (15/5-26/6)
Ιδέες που δεν είχαν πρακτικό αντίκρυσμα, σχέσεις που δεν είχαν πραγματικό δέσιμο, καταστάσεις που είχαν ουσιαστικά ολοκληρώσει τον κύκλο τους, περνούν σε μία νέα φάση όπου αναγεννιόνται από τις στάχτες τους και ξεκινούν πάνω σε μία νέα βάση. Βρίσκεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω το παρελθόν σου και να υποδεχτείς την άνοιξη στις σχέσεις σου με τους άλλους. Έτσι, διεκδικείς μία εργασία με καλύτερες προοπτικές και με μεγαλύτερη αντιστοιχία προσόντων-αρμοδιοτήτων, συνεργάζεσαι με άτομα που σας συνδέουν κοινές αρχές και βιώματα και αφήνεις χώρο στη ζωή σου για μία καινούργια σχέση. Μην ξεχάσεις να κλείσεις και τις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σου με τράπεζες, εφορίες και χρέη, και να εκμεταλλευτείς σωστά τις οποιεσδήποτε οικονομικές ευκαιρίες έρχονται απ΄ έξω.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 2ο οίκο (4/6)
Ρήξεις και υπαρξιακά ερωτήματα έρχονται να θέσουν υπό αμφισβήτηση την αυτάρκειά σου και την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις πολύ πιο ευάλωτος στην κριτική των άλλων, αλλά είναι η δική σου εσωτερική φωνή που γίνεται πιο αυστηρή. Αναθεωρείς προσωπικές αξίες και ικανότητες, και μπαίνεις σε μία φάση αναζήτησης της προσωπικής σου ασφάλειας. Αν αυτή αποκτάται με τα υλικά αγαθά, με το χρήμα, με την εργασία, με τα προσωπικά ταλέντα, τότε θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στο πιο δυνατό σου χαρτί.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Η πρώτη από τις επτά φορές όπου έρχεσαι αντιμέτωπος με την εξής πρόκληση: να συγκεράσεις την επείγουσα ανάγκη σου για νέα μοτίβα και νέες πρακτικές στην καθημερινότητά σου προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, τον έλεγχο και την καταπίεση με την ανάγκη να αφιερώσεις όσο χρόνο χρειάζεται για να ανακαλύψεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σε κρατάνε κολλημένο στο παρελθόν και εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Κάτι σαν βουτιά στο παρελθόν με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Κάτι σαν ένα αβέβαιο σταμάτα-ξεκίνα.

Ανάδρομος Ερμής σε 10ο οίκο (15/7-8/8)
Η πνευματική σου ενέργεια συγκεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την καριέρα. Είσαι υπερβολικά ανήσυχος όμως και κατά κάποιο παράδοξο τρόπο νιώθεις ότι εμπόδια μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς για να κάνεις ένα βήμα προς τα μπρος στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ρίξε πολλές δεύτερες ματιές σε συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, εισιτήρια, αναφορές, και ό,τι σχετίζεται με τη δουλειά σου, αν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις αναβολές, καθυστερήσεις και την παγίδα των ψιλών γραμμάτων. Είναι σαν να θέλεις να απολαύσεις λίγη δημοσιότητα, και ξαφνικά να νιώθεις ότι το κοινό σου έχει στρέψει αλλού την προσοχή του. Επικεντρώσου στις λεπτομέρειες, αλλά μη χάσεις από τα μάτια σου και τη μεγάλη εικόνα. 

Ηλιακή Έκλειψη στον 1ο οίκο (13/11)
Έχεις ήδη μπει σε έναν κύκλο προσωπικής ανάπτυξης και συνεχίζεις με πολλή φόρα στο δρόμο προς την εξέλιξή σου. Εντόπισε τις αδυναμίες σου και βελτίωσε τα προτερήματά σου. Όσο πιο σωστά απαντήσεις στο κουίζ γνώσεων γύρω από τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, τόσο πιο σωστά θα μπορέσεις να οριοθετήσεις και να συνειδητοποιήσεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, να θέσεις νέους προσωπικούς στόχους και να τους κυνηγήσεις. Αν λειτουργήσεις με κοντόφθαλμη λογική και θέσεις χαμηλούς στόχους, να περιμένεις και την ανάλογη εξέλιξη και επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν, από την άλλη, θέσεις υπερβολικούς στόχους και πάρεις βιαστικές αποφάσεις, θα καταπονήσεις τον οργανισμό σου μία ώρα νωρίτερα, θα πέσεις σε παγίδες και θα χάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ανάδρομος Ερμής σε 2ο/1ο οίκο (6-25/11)
Αν στο προηγούμενο διάστημα είχες παρατηρήσει μείωση στα εισοδήματά σου, έκτακτα έξοδα και επιπλέον υποχρεώσεις, τώρα είναι κατάλληλο το διάστημα για να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να ερευνήσεις καλά την πιθανότητα μία χρηματοδότησης, ή απλά να βελτιώσεις τις ικανότητές σου, τα ταλέντα σου και τις επαγγελματικές σου αξίες, έτσι ώστε να αυξήσεις την εργασιακή σου αξία. Αν ανεβάσεις τις μετοχές σου, τότε θα βρεθούν και περισσότεροι άνθρωποι πρόθυμοι να επενδύσουν σε αυτές. Προς το παρόν, προσπάθησε να συμβιβαστείς με λιγότερες σπατάλες και περισσότερη δουλειά, γιατί θα προβλέπεται να αλλάξεις αρκετές φορές γνώμη για τις επόμενες κινήσεις και στόχους σου.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (22/11-15/12)
Βάλε μπροστά το επιχειρηματικό-οικονομικό μυαλό σου και δες πώς μπορείς να συντονίσεις μία κίνηση που θα φέρει αύξηση στα οικονομικά σου. Θα είναι μία καινούργια γνωριμία που την σαγήνευσες με το μυστηριώδες βλέμμα σου; Θα είναι ένας καινούργιος επαγγελματικός στόχος; Θα είναι μία αλλαγή στην εμφάνιση που θα φέρει και ανανέωση στην καθημερινότητα;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου