Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

6/2/12

ΖΥΓΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')




ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 

Άρης ανάδρομος στον 12ο οίκο (24/1-13/4)
Προσπαθείς να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και αυτό είναι καλό. Στρέφεις την οργή σου προς τα μέσα και αυτό δεν είναι καλό. Βρες μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο συμπεριφορές και μην αφήσεις τις τύψεις για λάθη του παρελθόντος να σε παρασύρουν σε ένα ψυχολογικό Γολγοθά και σε μία ανεξήγητη εσωστρέφεια. Ζύγισε τις λάθος επιλογές μαζί με τις επιτυχημένες κινήσεις και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να κάνεις παρορμητικούς απολογισμούς. Μην αφήσεις πρόσωπα από το παρελθόν να σε αναστατώσουν για άλλη μια φορά και να σε κρίνουν για την σχέση σας. Να ξέρεις ότι όλη αυτή η εσωτερική ενέργεια μπορεί να ερμηνευτεί ως υπερβολικές φοβίες, θυμός, γκρίνια και αυστηρή κριτική προς τους άλλους, οπότε καλό θα ήταν να τους προειδοποιήσεις αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου.

Ανάδρομος Ερμής σε 7ο και 6ο οίκο (12/3-4/4)
Οι σκέψεις που έπρεπε να γίνουν λόγια ανάμεσα στις σχέσεις σου, τώρα βγαίνουν προς τα έξω, αλλά με μπερδεμένη σειρά και με λέξεις άλλες από αυτές που είχες αρχικά κατά νου. Οι υποχρεώσεις που είχες τόσες φορές αναβάλλει, έχουν πια συσσωρευτεί και σε μπερδεύει τόσο πολύ το να βρεις την άκρη απ’ όπου θα ξεκινήσεις. Αυτή την περίοδο, όλα αυτά πρέπει να μπουν σε μία τάξη, καθώς το μήνυμα όλης αυτής της αναστάτωσης είναι πως ό,τι παραμελείς και αφήνεις στην άκρη, κάποια στιγμή ξυπνάει, γίνεται ακόμα πιο μεγάλο και δυσεπίλυτο κι έρχεται να σε βρει τη χειρότερη στιγμή. Αντιμετώπισε τις ευθύνες σου στην ώρα τους.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 9ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 9ο οίκο (15/5-26/6)
Όταν διαπιστώνεις ότι ένας στόχος σου είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί, τότε ή αλλάζει στόχο ή επιμένεις με ακόμα πιο ατσαλένια θέληση. Τις περιόδους αυτές συναντάς αρκετά εμπόδια και προκλήσεις που σε πεισμώνουν και σου δίνουν ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα και διάθεση για επέκταση. Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει στους τομείς της κοινωνικής σου επέκτασης, με νέους ανθρώπους που σου εμφυσούν τη διάθεση για περιπέτεια, νέες σπουδές, ευκαιρίες για εργασία και ταξίδια, αλλά πάνω απ’ όλα με περισσότερη περιέργεια για τη ζωή και με αλλαγή στη στάση ζωής.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 3ο οίκο (4/6)
Το μυαλό σου είναι αρκετά ανήσυχο και νιώθεις μία έντονη διάθεση για πνευματικές αναζητήσεις. Η δυνατότητα συγκέντρωσης λιγοστεύει και οι καθημερινές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται με εμπόδια. Διανύεις μία φάση όπου στη ζωή σου ολοκληρώνονται σχέδια και επαγγελματικές κινήσεις, όπου βάζεις την τελευταία πινελιά στις σχέσεις σου με φίλους και συγγενείς και όπου κάθε συζήτηση είναι σημαντική αν θέτει πλαίσια για το μέλλον και για την πορεία σου.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6)
Η πρώτη από τις επτά φορές που θα βρεθείς αντιμέτωπος με την πρόκληση να ισορροπήσεις ανάμεσα στις μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και στην ανάγκη για ελευθερία και απαλλαγή από συμβατικά πρότυπα μέσα στις σχέσεις σου. Όσο κι αν προσπαθείς να κινηθείς αργά, σταθερά και υπομονετικά, κάτι θα σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις εδώ και τώρα, και να απεμπλακείς από τη ζωή που είχες επιλέξει μέχρι σήμερα.

Ανάδρομος Ερμής σε 11ο οίκο (15/7-8/8)
Μήπως είναι καιρός να έρθεις σε επαφή με φίλους που είχες σχεδόν ξεχάσει, να συναντηθείς με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά ή να βρεις καινούργιες επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες που θα ανανεώσουν τη ζωή σου; Όλα αυτά είναι σχέδια υπό σκέψη αυτή την περίοδο και θα πρέπει να οργανώσεις ένα δυναμικό come back στα κοινωνικά δρώμενα που θα κάνουν την καριέρα και την κοινωνική σου ζωή πιο πικάντικη.

Ηλιακή Έκλειψη στον 2ο οίκο (13/11)
Ξεκινάει μία περίοδος όπου μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα πράγματα που σε γεμίζουν πραγματικά και που σε κάνουν να πιστεύεις ότι αξίζεις. Νέες εμπειρίες και άνθρωποι σου δίνουν την ώθηση να σταθείς στα πόδια σου οικονομικά, να βρεις επαγγελματικές ευκαιρίες που ταιριάζουν στα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου. Όλα πλέον μοιάζουν πιο ευνοϊκά όταν μιλάμε για την αναζήτηση της προσωπικής σου ισορροπίας.

Ανάδρομος Ερμής σε 3ο/2ο οίκο (6-25/11)
Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, τα ραντεβού σου, τα μαθήματά σου, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Οι φίλοι και οι γνωστοί δεν είναι ποτέ στην ώρα τους, τα δρομολόγια αργούν, το αμάξι πρέπει να πάει στο συνεργείο. Και μέσα σε όλα αυτά, παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα, νέες αγγαρείες και πολλή σωματική κούραση. Καλό θα ήταν να αναβάλλεις για λίγο σοβαρές συζητήσεις, αποφάσεις, δάνεια, αγορές, συμβόλαια και μετακομίσεις, γιατί αυτή την περίοδο πρέπει να σκεφτείς τη σειρά με την οποία πρέπει να ταξινομήσεις τις εργασίες σου και τις προτεραιότητες που έχεις βάλει στη ζωή σου, στις υποχρεώσεις  σου και στις προσωπικές  σου σχέσεις. Μόλις περάσει το κρίσιμο διάστημα, μπορείς να προβείς σε ανακοινώσεις και αλλαγές.

Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1ος οίκος) (29/10-21/11)
Αυτή είναι μία σημαντική περίοδος όπου μπορείς να αναπληρώσεις για το χαμένο χρόνο και να βάλεις σε κίνηση ξανά την κοινωνική σου περσόνα. Ναι, μπορείς να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις, να γίνεις αρεστός και να προσφέρεις άφθονη τρυφερότητα και ωραία λόγια σε αυτούς που περιμένουν να τα ακούσουν. Δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις, αλλά είναι μία φάση όπου μπορείς να κακομάθεις τον εαυτό σου, να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να επιλύσεις τις οποιεσδήποτε διαφωνίες με τη γνωστή διπλωματία σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου