Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Ζυγός - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Όταν αρχίζεις να συστήνεις τους φίλους σου και τις σχέσεις σου όπως επιδεικνύεις ένα ελαφρώς επικίνδυνο κατοικίδιο, τότε μάλλον έχεις μαζέψει γύρω σου κάθε καρυδιάς καρύδι. Όμως, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ίσως ότι περνάς μία φάση άκρως ευαισθητοποιημένη όπου θέλεις να προσφέρεις την αγάπη σου σε ανθρώπους που τη χρειάζονται –χωρίς απαραίτητα να είναι αμοιβαίο το αίσθημα- προκειμένου να πάρουν τα πάνω τους και να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους, κρύβοντας έτσι τις δικές σου ανασφάλειες (ναι, για την Αφροδίτη στο 12ο μιλάμε). Από την άλλη, ο Άρης στον Τοξότη και στον οίκο των πνευματικών σου αναζητήσεων, σε καλεί να ψάξεις λίγο περισσότερο τα θέματα που σε απασχολούν με το στενό σου περιβάλλον και να μην αφήνεις τις τρέχουσες υποθέσεις να σε καταβάλλουν. Πρέπει να επιλέξεις εσύ τον τρόπο που θα χειρίζεσαι την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου, πού θα διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου και, στο κάτω-κάτω, με ποιους τελικά θέλεις να κάνεις παρέα. Προσοχή μόνο στις ύποπτες συναλλαγές και συζητήσεις με ανθρώπους που σου τάζουν χρήματα, δουλειά, συντροφιά, και το μόνο που θέλουν είναι να σε αφήσουν για άλλη μια φορά στον άσσο.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Όσα χρήματα και να κερδίζεις, θα σου φαίνονται λίγα. Όση δουλειά κι αν έχεις, θα σου φαίνεται ελάχιστη. Όσα ‘μπράβο’ κι αν ακούς για τις ικανότητές σου, θα σου μοιάζει δύσκολο να μεγαλώσουν την πίστη σου σε σένα. Ναι, θα είναι μία τριετία όπου γίνεσαι αυστηρός με τον εαυτό σου, φειδωλός με τα οικονομικά σου, τσιγκούνης με τα αισθήματά σου. Αισθήματα; Δεν έχουμε καιρό για τέτοια, δουλειά τώρα, δουλειά…

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Νέα ξεκινήματα δεν σημαίνει αλλάζεις εαυτό, μόδα, στόχους και πορεία. Μπορεί απλώς να σημαίνει ότι βρίσκεις το κουράγιο, τη θέληση, τη διάθεση να κυνηγήσεις μία νέα παρόρμηση, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, ή ακόμα κι ένα παλιό απωθημένο ή μία υπόθεση που την είχες ‘στον πάγο’, αλλά που τώρα την βλέπεις με πιο φρέσκια ματιά.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Από τη μία νιώθεις αυτάρκης και μετρημένος στις σχέσεις σου και από την άλλη νιώθεις δεμένος και εξαρτημένος από τα υλικά σου αποκτήματα και από τη δουλειά σου. Ποιο είναι το παράξενο; Ότι θα ήθελες να είναι το αντίθετο. Και κάπου εκεί χαλάει η μαγιά. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου