Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Ιχθύες - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Στον καθημερινό αγώνα της καρδιάς σου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και στη φροντίδα όλων αυτών που αγαπάς, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα για να στρέψεις για λίγο την προσοχή σου στον ίδιο σου τον εαυτό και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ο ανάδρομος Δίας για τέσσερις μήνες στον πιο προσωπικό σου οίκο σου υπόσχεται πολλά χαμόγελα και χαρές στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, αν βέβαια κι εσύ φροντίσεις να περιοριστείς στο σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των καινούργιων ιδεών που έχεις, και να μην αναλάβεις δράση πριν ακόμα σιγουρευτείς για την εξέλιξή τους. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γεμίζουν με μία γλυκιά νοσταλγία και σε κάνουν να ελπίζεις ότι ακόμα κι αν οι αποστάσεις χωρίζουν δυο ανθρώπους κάποια στιγμή αυτοί θα μπορέσουν να είναι πάλι μαζί. Μέχρι τότε, ο Άρης χαρίζει απλόχερα ενέργεια και τόλμη για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της εργασίας σου και να αντιμετωπίσεις τους σκληροπυρηνικούς ξερόλες που μπαίνουν εμπόδιο στην καριέρα σου. Ναι, φυσικά και είσαι το πιο επιρρεπές ζώδιο στο να πιστεύεις τον καθένα που σου τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα. Αυτή τη φορά όμως, οι πιθανότητες λένε ότι θα είναι άλλος ο χαμένος της υπόθεσης.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Αν έβαλες σε τάξη συναισθήματα, σχέσεις και οικονομικές εκκρεμότητες το προηγούμενο διάστημα, η επόμενη τριετία έρχεται να θέσει τις βάσεις για μία πολλά υποσχόμενη καριέρα. Ναι, οι σπουδές, τα ταξίδια, οι πειραματισμοί και οι αναζητήσεις είναι το κυρίαρχο θέμα αυτής της περιόδου και δηλώνουν ένα πράγμα: την αφοσίωση σε ένα στόχο, σε ένα όνειρο ζωής. 

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Όταν ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου μέσα από τον Άλλο, τότε μάλλον έχεις περισσότερη ανάγκη το ‘μαζί’ από το ‘χώρια’. Αν αυτό δεν μετατρέπει τη σχέση σε εξάρτηση, τότε καλωσόρισες σε μια νέα κατάσταση ισορροπίας.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Το στενό σου περιβάλλον και οι φιλικές σου σχέσεις δοκιμάζουν τις αντοχές σου και τις αποφάσεις σου σχετικά με κρίσιμα θέματα. Όχι, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε εγκαταλείπουν ή ότι εσύ φεύγεις. Απλώς πρέπει εσύ μόνος/η σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τα λάθη σου και τα σωστά σου, και να μιλήσεις γι’ αυτά που σε αδικούν. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου