Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Τοξότης - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Η Αφροδίτη από το πιο φανερό σημείο του ωροσκοπίου σου στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας για την καριέρα σου και για τους μελλοντικούς σου στόχους. Νιώθεις ικανός να ηρεμήσεις πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και να βρεις συμβιβαστικές λύσεις που θα ικανοποιούν και τις δύο πλευρές. Αν μάλιστα εσύ βρίσκεσαι στη μία πλευρά και η οικογένειά σου/ τα αφεντικά σου στην άλλη, τότε παίρνεις βραβείο διπλωματίας, αν καταφέρεις και τους πείσεις να σε βοηθήσουν στα δικά σου σχέδια με όποιο τρόπο μπορούν. Ο Άρης όμως που διελαύνει από το ζώδιό σου συνοδεύεται με έναν κίνδυνο: να ξυπνήσει το αντιδραστικό στοιχείο μέσα σου, και μόλις αποδείξεις στους άλλους την ορθότητα των δικών σου ‘πιστεύω’, αμέσως μετά να αλλάξεις γνώμη και να τους στείλεις όλους για διάβασμα. Ναι, η θέληση και το πείσμα σου παίρνουν φωτιά αυτό το μήνα και θέλεις να επιτύχεις ό,τι πιο τρελό σχέδιο βάζει ο νους σου. Με τον Ερμή στον 12ο οίκο και τον Δία ανάδρομο στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, σίγουρα κάποιοι συζητάνε κρυφά πίσω από την πλάτη σου και κάτι σε κρατάει από το να τους εμπιστευτείς. Όχι ότι ποτέ είχες και μεγάλη ανάγκη τους άλλους, αλλά τώρα τρέχεις μόνος σου για να φτάσεις πρώτος. Ναι, αυτό που σε καίει είναι να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Όταν λέμε ότι μπαίνεις σε μία τριετία όπου ο Κρόνος θα είναι συνεχώς πίσω από την πλάτη σου, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσεις μέσα από ένα τούνελ, όπου θα ζήσεις υπό το επικριτικό βλέμμα απαιτητικών ανθρώπων, οι οποίοι χωρίς κανένα δικαίωμα θα σε υποβάλλουν σε έντονο στρες. Η συμβουλή του αστρολόγου σου: κάνε ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία και τη σωματική σου υγεία. Αν δεν έχεις αυτά, όλα τ’ άλλα είναι χαμένη υπόθεση.

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Νέες ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και διεύρυνσης του φιλικού σου κύκλου παρουσιάζονται με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτοί οι καινούργιοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν για σένα πολλές συμβουλές και ιδέες για το πώς μπορείς να βελτιώσεις την επαγγελματική σου πορεία και να προσφέρεις ακόμα περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Η ιδέα του να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ναυάγησε; Η ιδέα του να αλλάξεις χώρο εργασίας απέτυχε; Μην ανησυχείς. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιμείνεις στην αλλαγή την οποία επιθυμείς, και να σκέφτεσαι απλά, πρακτικά και εναλλακτικά. Αν δεν πιάσει το ένα, θα πετύχει το άλλο.  

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου