Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Υδροχόος - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Οι ιστορίες με ρομαντικούς έρωτες, συναισθηματικά δράματα και happy ends δεν σε αφορούν και ούτε θέλεις να ξέρεις γιατί κάποιοι άνθρωποι δελεάζονται από κάτι τέτοια ‘παραμύθια’. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι με Εκείνον που θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πρωτίστως εγκεφαλικά, και ας είναι ο τρόπος που θα ξεκινήσει ή θα τελειώσει η ιστορία σας όσο ανατρεπτικός θέλει. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα αυτό το μήνα, με την Αφροδίτη να διανύει την Παρθένο, κι εσένα να προσπαθείς να δεις τις σχέσεις σου πρακτικά, λογικά και τετραγωνισμένα. Κάποιος θα απογοητευτεί, κάποιος θα ερωτευτεί, κάποιος θα αποχωρήσει. Ξέρουμε, λυπάσαι, αλλά… Ο Άρης στον Τοξότη και στον οίκο των κοινωνικών σου επεκτάσεων είναι ακόμα μεγαλύτερο δέλεαρ για σένα, αφού σου προσφέρει μία γκάμα από γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά ή να σε παρασύρουν ερωτικά, και με άλλα λόγια να σε κάνουν να ξεχάσεις μέσα σε μία μόνο μέρα οτιδήποτε θα έριχνε στα πατώματα έναν Σκορπιό για ένα χρόνο. Ναι, είναι η βαβούρα της επαγγελματικής σου αρένας που σε κρατάει ζωντανό και δραστήριο, αλλά πόση αλήθεια κρύβεται στην εικόνα του δυνατού που προβάλλεις προς τα έξω και πόσος φόβος κρύβεται πίσω από τις αδυναμίες σου;

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Οι πειραματισμοί και οι εναλλακτικές θεωρίες, οι νέες γνώσεις και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες που έζησες κατά την προηγούμενη διετία, έρχονται τώρα να δοκιμαστούν πρακτικά μέσα στο στίβο της καριέρας σου. Ποιες ιδέες από αυτές μπορούν να σε καταξιώσουν; Πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψεις και να επιμείνεις σε ένα σχέδιο προκειμένου να πετύχει και πόσο εύκολα θα καταλάβεις ότι κάποιες άλλες επιλογές δεν έχουν τις προδιαγραφές για να ‘περπατήσουν’; Η δημόσια εικόνα σου δοκιμάζεται. Ή ταν ή επί τας.

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Κάπου στα μισά μιας διαδρομής που σε έχει κουράσει έρχεται ένας άνθρωπος που ρίχνει στο τραπέζι την πιο εναλλακτική ιδέα, έρχεται ένα ταξίδι που σε κάνει να σκέφτεσαι ακόμα πιο διαφορετικά, έρχεται μία εμπειρία που αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Αυτό αρκεί.
29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Οι δικοί σου άνθρωποι σού ζητούν περισσότερο χρόνο (ίσως και χρήμα) και φροντίδα. Από όλες αυτές τις απαιτήσεις τους, εσύ προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που σας ενώνουν. Αυτά που σας χωρίζουν θα βρουν χώρο στη ζωή σας ούτως ή άλλως.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου