Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Κριός - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Τεστ: Βρίσκεσαι στο γραφείο σου και ετοιμάζεσαι για έναν ακόμα δραστήριο μήνα, γεμάτο με υποχρεώσεις και ευθύνες, αλλά και διάθεση για ρίσκο και ανατροπές. Τι κάνεις; α) Ανοίγεις την ατζέντα σου και επικοινωνείς με όποιο έμβιο και λογικό ον υπάρχει, γιατί πώς να το κάνουμε, υπάρχουν και στιγμές που δεν θέλεις πια να νιώθεις σαν το Μοναχικό Καβαλάρη; (Ήλιος στο Ζυγό μέχρι 22/10), β) Φροντίζεις ώστε στην εργασιακή σου καθημερινότητα να δουλεύουν όλα τόσο αρμονικά και όμορφα και οι σχέσεις να έχουν τόση ευγένεια και χάρη, που θα ζήλευε ακόμα και η Λίμνη των Κύκνων; (Αφροδίτη στην Παρθένο), γ) Έχεις μία αναλαμπή και σκέφτεσαι ότι μακροπρόθεσμα θα σε ωφελούσε ένα σεμινάριο ή μία εκπαίδευση, οπότε why not now; (Άρης στον Τοξότη από 7/10) δ) Όλα τα παραπάνω: Επιστρατεύεις τον ακαταμάχητο εαυτό σου, φλερτάρεις με τη νέα συνάδελφο, και τέλος διεκδικείς αύξηση και άδεια παράλληλα, γιατί όλη αυτή η κατάσταση πολύ σ’ έχει κουράσει και θέλεις μία αλλαγή. Η σωστή απάντηση είναι…

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Ξεκινάει μία (μακρά) περίοδος όπου οι προτεραιότητές σου δεν είναι τόσο επιφανειακές και διεκπεραιωτικές. Όπου η ουσία των σχέσεων σε ενδιαφέρει περισσότερο από την εικόνα τους. Όπου οι λογαριασμοί σου με τους άλλους διέπονται από μία ακατανίκητη ψυχρή λογική: είτε μπορούμε πρακτικά να πορευτούμε, να ζήσουμε, να συνεργαστούμε, να αγαπηθούμε, είτε οι εξαρτήσεις κάθε είδους –οικονομικές, συναισθηματικές- θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην απελπισία.

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Η αλήθεια των σχέσεων δεν βρίσκεται μέσα στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα των δεσμών που αναπτύσσουμε στη ζωή μας. Άρα, η ανανέωση στις σχέσεις σου γι’ αυτό το μήνα δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί μονοδιάστατα ως ένα νέο ερωτικό πρόσωπο στο προσκήνιο. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις που ήδη έχεις, να τους δώσεις νέο νόημα και καινούργια προοπτική. Άλλωστε, άλλο το «φαίνεσθαι» και άλλο το «είναι» (βλ. Κρόνος στο Σκορπιό).

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Όσο κι αν περηφανεύεσαι για τα κατορθώματά σου, για τις επιτυχίες σου και για τα ταλέντα σου, η Πανσέληνος αυτή σε προσγειώνει. Όλοι μας πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Ώσπου να πάψουμε να είμαστε. 


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου