Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Αιγόκερως - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Με τον Άρη για το πρώτο μισό του μήνα στο 12ο οίκο σου νιώθεις το θυμό μέσα σου να βράζει, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρεις προς ποια πρόσωπα να τον κατευθύνεις, αφού όλοι είναι υποψήφιοι καταπατητές της επιτυχίας σου. Και ειδικά για έναν Αιγόκερω αυτό αποτελεί διπλό πλήγμα, αφού όχι μόνο διακυβεύεται η φήμη και η καταξίωσή του, αλλά χρεώνεται με εχθρούς που ποτέ δεν ήθελε να έχει και με παρανοϊκά σενάρια που ποτέ δεν έμαθε να χειρίζεται. Και εδώ έρχεται η αστρολόγος σου να σε σώσει: η Αφροδίτη βρίσκεται στον 10ο οίκο σου και αν μη τι άλλο, δείχνεις στους άλλους ότι παραμένεις περήφανος και αγέρωχος, παρά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Με ένα χαμόγελο που σκοτώνει και με έναν από μηχανής θεό (ή θεά…) καταφέρνεις να περισώσεις το μέχρι στιγμής έργο σου και να εισπράξεις τα εύσημα από τους ανωτέρους σου (και την οικογένειά σου, μην το ξεχνάμε κι αυτό). Αλλά, μην χαλαρώνεις. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο ανάδρομος Ερμής (6-25/11) στον οίκο των φιλικών και επαγγελματικών σου εξερευνήσεων, υπόσχεται πολλά, αλλά πραγματοποιεί ελάχιστα, γι’ αυτό πριν επιχειρήσεις μία νέα συνεργασία ή μία νέα επαγγελματική πρόταση, σκέψου την αρχαία πάνσοφη ρήση ‘φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες’.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την έκλειψη ξεκινάει ένας νέος κύκλος όπου ενεργοποιείται για την επόμενη διετία ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού, άξονας ο οποίος για σένα αντιπροσωπεύει επαγγελματικούς συνεργάτες, ερωτικούς συντρόφους, τάσεις ανεξαρτησίας και ανάγκες δημιουργικότητας. Φυσικά και θέλεις να απεμπλακείς από βαρετές υποχρεώσεις και μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Έχε υπόψη σου όμως ότι εφευρετικότητα σημαίνει ρίσκο. Πόσο από αυτό είσαι πρόθυμος να αντέξεις μέχρι να νιώσεις ξανά ερωτεύσιμος και ερωτευμένος;

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Θα αφήσεις όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις να δημιουργήσουν ένα χάος στην καθημερινότητά σου, μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις τη συναισθηματική δύναμη να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου; Αν η ανάγκη σου να κλειστείς στον εαυτό σου και να παραιτηθείς από όλες τις μάχες σε ξεπερνά, τότε βάλε τον αυτόματο πιλότο με την εξής πορεία: εργασία, διατροφή, άσκηση, καλός ύπνος. Να μια καλή βάση για την αυτοπεποίθησή σου.  

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου