Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Λέων - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Ο ανάδρομος Ερμής (6-25/11) σε βρίσκει μέσα σε ένα εσωτερικό χάος, με την προσωπική σου ζωή να μοιάζει με σκακιέρα όπου με μία μόνο λάθος κίνηση το παιχνίδι θα λήξει με ρουά ματ. Η οικογένεια απαιτεί, οι σχέσεις ανατρέπονται, οι μετακινήσεις δυσκολεύουν, οι αλλαγές ζορίζουν. Μην ξεχνάς την μεγάλη πορεία που έχεις μπροστά σου με τον Κρόνο στον οίκο της οικογένειας, και για το λόγο αυτό να ξέρεις ότι είτε θέλεις απλά να αλλάξεις διακόσμηση ή σπίτι, είτε να αποδεσμευτείς από σχέσεις που έκαναν τον κύκλο τους, κάθε –μικρή ή μεγάλη- απόφαση είναι ένα λιθαράκι προς τον τελικό στόχο: την ωρίμανσή σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, από την άλλη, βοηθάει να βρεις φίλους που νοιάζονται και σε καταλαβαίνουν, φίλους που δεν αρκούνται μόνο σε ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Ναι, υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου που θα σε αποτρέψουν από λόγια λαοπλάνων, θα σου τονώσουν το ηθικό και θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις το επαγγελματικό αύριο που ονειρεύεσαι. Φαντάζομαι το θυμάσαι ότι, μέσα σε όλα τ’ άλλα, πρέπει να αρχίζεις να σχεδιάζεις και τη νέα επαγγελματική σου ταυτότητα, έτσι; Όπως και να’χει, μία υπενθύμιση δε βλάπτει.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Μία νέα σειρά εκλείψεων ξεκινάει στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και για τη επόμενη διετία ενεργοποιούνται τα θέματα που αφορούν το δίπολο καριέρας-οικογένειας. Μην ψάχνεις σολομώντειες λύσεις, γιατί δεν υπάρχουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις όμως είναι να αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα/πρόκληση, να ορίσεις εσύ τα στάνταρς της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής και να τα ακολουθήσεις. Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο από αυτό, γιατί αυτός θα είναι ο πυρήνας της ευτυχίας σου για τα επόμενα χρόνια. 

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Σε κοντινή απόσταση με τον Δία στους Διδύμους, αυτή η έκλειψη δίνει τροφή στο ανικανοποίητο: στις ανικανοποίητες επαγγελματικές μας επιδιώξεις, στις παρέες που χάσαμε, στους έρωτες που έμειναν στη μέση, στα όνειρα που ξεχαστήκαν. Μη φοβάσαι να βάζεις τελείες. Γιατί όλα μετά ξεκινάνε με κεφαλαία γράμματα. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου