Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Καρκίνος - Νοέμβριος '12


Μηνιαίο memo
Σπίτι. Τι σημαίνει σπίτι; Το σπίτι δεν είναι τόπος. Είναι μία ψυχική κατάσταση. Το να είσαι στ’ αλήθεια σπίτι σου σημαίνει να νιώθεις σπίτι σου μέσα στον εαυτό σου. Και αυτό το μήνα με την Αφροδίτη να διανύει τον πιο προσωπικό και εσωτερικό σου οίκο νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κι όμως, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο στην καθημερινή τρέλα που αντιμετωπίζεις, όπου σύντροφοι και συνάδελφοι προσπαθούν να βρουν όσο περισσότερα εμπόδια γίνεται στη μεταξύ σας σχέση και να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη με τις αντιρρήσεις τους. Εσύ όμως σαν να ξέρεις ένα μυστικό που κανείς άλλος δεν ξέρεις, χαμογελάς πονηρά και μπορείς να τους αγνοείς. Ναι, με τον Ερμή ανάδρομο (6-25/11) στον οίκο των ερωτικών σου σκιρτημάτων, είναι σαν να δέχεσαι έναν καταιγισμό πληροφοριών, αλλά δεν μπορείς να αξιολογήσεις ποιες είναι οι αξιόλογες και ποιες όχι. Σημείωση: όταν λέμε «πληροφορίες» εννοούμε τόσο ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα και το δείχνουν, όσο και δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου. Προς το παρόν, το απολαμβάνεις κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, γιατί ό,τι αποφασίσεις τελικά (αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό με τον Κρόνο σε αυτόν τον οίκο), θα σημαίνει δέσμευση. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό που ξέρεις; Θα αφεθείς μόνο σε όποιον και σε ό,τι αποδειχθεί ότι μπορεί να περάσει τα crash tests της εμπιστοσύνης σου.  

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Μία νέα εποχή ξεκινάει. Θέλεις διακαώς να ερωτευτείς. Και να σε ερωτευτούν στον ίδιο βαθμό. Πάνω σε αυτό θα δουλέψεις και θα προσπαθήσεις να μείνεις κοντά σε ανθρώπους που σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σου αφιερώνουν κομμάτι από τον εαυτό τους. Και μέχρι να εντοπίσεις αυτούς τους ανθρώπους, βρες εκείνες τις δραστηριότητες (χόμπι, δουλειά) που θα σε γεμίζουν το ίδιο.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Το πώς βλέπουμε τον κόσμο εξαρτάται από το πού στεκόμαστε. Η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις αυτή την περίοδο τα πράγματα ζητάει αλλαγή. Δεν μπορεί κάθε φορά που κάτι πάει στραβά να βγαίνει όλη η ανασφάλεια του κόσμου μέσα σου. Διώξε τα φαντάσματα, βγες έξω, κινήσου, γυμνάσου, εργάσου, συζήτησε. Και θα δεις, μία μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σου, μπορεί και να φέρει την άνοιξη μέσα στο χειμώνα.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου