Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Τοξότης - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Η Αφροδίτη στον οίκο των φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων σου κλείνει το μάτι πονηρά σε μία νέα επαγγελματική πρόταση που μπορεί να εξελιχθεί και σε ερωτική, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου σού  πατάει τον κάλο και σου χαρίζει μηδενική ανοχή σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε είχαν εξαντλήσει. Αν μπορούσες να είσαι μαζί με άλλους χωρίς η συντροφιά τους να σε πνίγει, αλλά και να είσαι μόνος χωρίς η μοναξιά να σε θλίβει, αυτή θα ήταν μία ιδανική πραγματικότητα. Επειδή όμως κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσεις την σκληρή πραγματικότητα (προτού σου φορτωθεί κανένας Παρθένος που θα σε προσγειώσει με τον πιο ωμό τρόπο…), καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου απέναντι στους άλλους και να εξετάσεις προσεκτικά τις δικές τους. Το τρένο του ανάδρομου Ερμή (6-25/11) περνάει από τους σταθμούς της εξαπάτησης, της παρανόησης, της μυστικοπάθειας και των πισώπλατων χτυπημάτων, ενώ προσπερνά αυτούς της ειλικρίνειας και της διαφάνειας. Αντιστάσου σε αυτή την τάση, εξέτασε προσεκτικά κάθε πρόταση και μην πιστέψεις όποιον έρχεται από το παρελθόν με μία αμφίβολη πρόταση για το μέλλον. Επόμενοι σταθμοί, αναθεώρηση, απολογισμός, επανεξέταση. 

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Αυτή η έκλειψη σημαίνει την αρχή ενός νέου κύκλου εκλείψεων που ενεργοποιεί τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μία περίοδος που θα πρέπει να φροντίσεις το σώμα σου, όσο και την ψυχή σου. Και η μόνη λύση είναι να διώξεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου, αλλά και τις ‘τοξικές’ σκέψεις από το μυαλό σου.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Το να προσπαθείς να τρέξεις σε μία σχέση ή συνεργασία που πρέπει να πάει αργά και προσεκτικά δεν είναι και ό,τι πιο ενδεδειγμένο. Πόσο μάλλον τώρα όπου με μία σεληνιακή έκλειψη κι έναν ανάδρομο Δία στον οίκο των σχέσεών σου δίνεις μάχη για μία θέση στην καρδιά του Άλλου χωρίς να έχεις ούτε ένα στοιχείο για το αν είναι υπέρ ή κατά σου. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου