Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/3/12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Ετήσιες Προβλέψεις (Μέρος Β')



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ 



Άρης ανάδρομος στον 8ο οίκο (24/1-13/4)
Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου προς ανθρώπους με τους οποίους ήσουν πολύ κοντά σε σημαντικά γεγονότα της ζωής σου, είτε πρόσωπα της οικογένειας είτε συνεργάτες είτε συντρόφους. Συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, οικονομικοί λογαριασμοί που πρέπει να κλείσουν, δεσμοί που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Οποιαδήποτε κτητική συμπεριφορά εκφράζεις εσύ ή αντιμετωπίζεις από τους άλλους θα πρέπει να βρεις ποια είναι η αιτία της και να τη λύσεις. Φρόντισε να μην δημιουργήσεις περισσότερη ανησυχία απ’ όση χρειάζεται, αλλά μη συσσωρεύσεις απωθημένα και χρωστούμενα μέσα σε σχέσεις.

Ανάδρομος Ερμής σε 3ο και 2ο οίκο (12/3-4/4)
Το διάστημα αυτό θα πρέπει να τηρείς ορισμένες επιφυλάξεις σε θέματα που αφορούν τα μηνύματα που περνάς στους άλλους και τις ιδέες που πρεσβεύεις. Παρεξηγήσεις με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι) δημιουργούν μικροεντάσεις. Προσοχή επίσης σε μετακινήσεις, σπουδές και ταξίδια, για πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές. Επαγγελματικές συμφωνίες θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά και να μην προχωρήσεις σε υπογραφές αν δεν είσαι βέβαιος ότι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα ή κρυμμένες αλήθειες. Με φειδώ επίσης και σε έξοδα αλλά και σε σωματικές δραστηριότητες.

Ηλιακή Έκλειψη (20/5) και Σεληνιακή Έκλειψη (28/11) στον 5ο οίκο
& Αφροδίτη ανάδρομη στον 5ο οίκο (15/5-26/6)
Όσο κι αν σε ευχαριστεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, φίλους, συνεργάτες, ομοϊδεάτες, αυτές οι περίοδοι είναι φάσεις αναζήτησης πιο ατομικών δραστηριοτήτων. Θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου, αναζητάς διέξοδο για την έμπνευσή σου, φλερτάρεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό, ασχολείσαι με χόμπι και αθλητισμό, και γενικά προσπαθείς να στρέψεις την προσοχή σου σε κάποιον ή κάτι που πραγματικά αξίζει το χρόνο σου. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι τυχερός, μη τολμήσεις επικίνδυνες κινήσεις με αλόγιστο ρίσκο. Η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται τόνωση, γι’ αυτό κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε αντιπροσωπεύουν. Εάν δεν είσαι γονιός, ενδέχεται να γίνεις, εάν είσαι, η σχέση σου με τα παιδιά σου γίνεται πιο δυνατή. Μην ξεχνάς να κρατάς πάντα τις ισορροπίες ανάμεσα στο τι δίνεις και τι παίρνεις.

Σεληνιακή Έκλειψη στον 11ο οίκο (4/6)
Νιώθεις έντονη την ανάγκη να ενταχτείς σε ένα σύνολο για να επουλώσεις τις πληγές της μοναξιάς που νιώθεις. Θέλεις να ανήκεις κάπου, να αναλάβεις ρόλους, να προσφέρεις. Όσο κι αν απολαμβάνεις την ηγετική σου θέση και το πόσο ανεξάρτητος νιώθεις μερικές φορές, όταν η δημιουργικότητά σου δεν συναντά τους παραλήπτες που επιθυμείς και δεν έχεις ανθρώπους να μοιραστείς τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα, τότε μαζί με την επιτυχία έρχεται κι ένα αίσθημα κενού που πρέπει να συμπληρωθεί.

Πλούτωνας τετράγωνο Ουρανός (24-25/6) 12-3
Μία περίοδος όπου θα νιώθεις αρκετά ευάλωτος και τρωτός. Οι σκέψεις σου και τα λόγια σου προέρχονται τώρα από κάπου βαθιά μέσα σου και δεν είναι αποτέλεσμα επιφανειακών παρορμήσεων. Θέλεις να μάθεις ποια είναι η αιτία των φόβων και των ανασφαλειών σου, τι σε οδήγησε σε λάθος και τι σε σωστές κινήσεις και γιατί νιώθεις ενοχές για παλιές σου επιλογές και αποφάσεις. Φυσικά και αλλάζεις τρόπο σκέψης πια, φυσικά και η επικοινωνία σου είναι πλέον εντελώς διαφορετική, όπως επίσης και οι προτεραιότητες σου. Μη φοβάσαι ότι θα χάσεις ό,τι με κόπο έχτισες τα τελευταία χρόνια. Αν κάτι είναι γερό, θα μείνει ακλόνητο. Φρόντισε μόνο την υγεία σου, και αν τα διαστήματα που μένεις μόνος με τον εαυτό σου είναι σημαντικά για σένα, καλό θα ήταν να εντάξεις σε αυτά και τη φροντίδα της σωματικής σου υγείας, να μην καταφύγεις σε ανθυγιεινές συνήθειες, να γυμνάζεσαι και να μην ξεχνάς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.   

Ανάδρομος Ερμής σε 7ο οίκο (15/7-8/8)
Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχεις πώς κινείσαι μέσα στις συνεργασίες και τις σχέσεις σου με σύντροφο ή οικογένεια. Συσσωρευμένος θυμός ή παρερμηνείες είναι πιθανά σενάρια και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θα ήθελες από τους άλλους. Ενδέχεται επίσης οι άλλοι να κρίνουν πώς δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτούς όσο θα έπρεπε και να υπάρχει ένα μείγμα νεύρων και έλλειψης κατανόησης. Τι μένει; Να αναπροσαρμόσεις τη θέση σου μέσα στις σχέσεις σου και να μοιράσεις ξανά την τράπουλα ανάμεσά σας, αφού ορίσεις με σαφήνεια τι θέλεις να δώσεις και τι να πάρεις από τους Άλλους.

Ηλιακή Έκλειψη στον 10ο οίκο (13/11)
Το επόμενο διάστημα είναι πολύ σοβαρές οι πιθανότητες να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο στην επαγγελματική σου καριέρα και να χτίσεις μία νέα δημόσια εικόνα. Η καθιέρωση και η αναγνώριση στον τομέα σου θα έρθει ύστερα από πολλή δουλειά και επιμονή αλλά έχεις γυρίσει πλέον σελίδα σε ένα νέο κεφάλαιο, που μπορεί να σημαίνει νέα καριέρα, νέα σχέση που θα καταλήξει σε γάμο ή μία επίσημη δέσμευση σε έναν μελλοντικό στόχο. 

Ανάδρομος Ερμής σε 11ο/10ο οίκο (6-25/11)
Όταν κάποια στιγμή γυρίσεις να κοιτάξεις τους φίλους σου και να στηριχτείς επάνω τους, ενδέχεται να ανακαλύψεις ότι είτε δεν είναι πλέον δίπλα σου είτε ότι ήδη στηρίζονται αυτοί επάνω σου. Το γεγονός αυτό θα σου δημιουργήσει ένα σχετικό βαθμό σύγχυσης. Άρχισε λοιπόν να δίνεις περισσότερη προσοχή στους ανθρώπους που κάποτε σε βοήθησαν και που ίσως τους θεώρησες δεδομένους και βρείτε ξανά μαζί έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Όσον αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους, ίσως χρειαστεί κι εδώ να ρίξεις μία δεύτερη ματιά, καθώς η έλλειψη επικοινωνίας με τους ανωτέρους σου ενδέχεται να καθυστερήσει την αναγνώρισή σου και την ολοκλήρωση των έργων σου. Φρόντισε διπλά για τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, τσέκαρε (δις και τρις) συμβόλαια και διαπραγματεύσεις και απόφυγε όσο μπορείς πιθανές υπογραφές και επίσημες δεσμεύσεις. Άνθρωποι που επιστρέφουν από το παρελθόν αυτή την περίοδο δοκιμάζουν την υπομονή σου, γι’ αυτό περίμενε λίγες μέρες για να δεις τις αληθινές τους προθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου